Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
justforfun2 Broccoli Army
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Hon To passt de bal met de wreef. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft een lange en hoge pass. Kwok Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Keung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yaw rent richting de bal. Yaw met een sublieme pass. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kin onderschept slim de pass. Tsz Kin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tsz Kin is nu in balbezit. Hon To is nu in balbezit. Tsz Kin is nu in balbezit. Hon To is nu in balbezit. Tsz Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
justforfun2 - Broccoli Army 0:1

41e minuut.
Boeve probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsz Kin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henriksen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henriksen krijgt een gele kaart. Tsz Kin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwok Keung met een snel genomen vrije trap. Paal! Daar is Körver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
justforfun2 - Broccoli Army 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justforfun2 66%, Broccoli Army 34%.
justforfun2 - Broccoli Army 0:2

49e minuut.
Daar is Hon To, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsz Kin rent richting de bal. Hon To is nu in balbezit. Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kwok Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Keung met een sublieme pass. Yaw speelt de bal door. Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adelaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeve haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Boeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Keung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwok Keung krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijswijk is nu in balbezit. Moore begaat een overtreding. Moore krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Boeve kopt de bal weg. Stom geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwok Keung de bal. Boeve rent richting de bal. Boeve schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Yip Tat trapt de bal weg. van Rijswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon To tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hon To krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Pon heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Kin rent richting de bal. Tsz Kin probeert naar een medespeler te passen. Matthew On Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthew On Wing geeft een lange en hoge pass. Vermaelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Körver heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
justforfun2 - Broccoli Army 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justforfun2 55%, Broccoli Army 45%.
justforfun2 - Broccoli Army 0:3