Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alles is voor Bassie vev
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 38.9
average Schieten good
poor Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Cingler verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida rent richting de bal. Vincenzi onderschept slim de pass. Driver rent richting de bal. Driver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Vilhena met een harde bal richting middenveld. Geelhuizen heeft problemen om de bal te vangen. Vincenzi is nu in balbezit. Vincenzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
de Vilhena trapt de bal weg. Klungelig pakt Brens de bal. Vincenzi rent richting de bal. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Liangliang met een snelle inworp. Daar is Terra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terra geeft de bal voor. Driver krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
van der Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapek probeert naar een medespeler te passen. Otazú rent richting de bal. Otazú geeft de bal voor. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Driver rent richting de bal. Driver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:1

12e minuut.
Terra probeert naar een medespeler te passen. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi speelt de bal door. Daar is Driver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Driver haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:2

14e minuut.
Otazú geeft een lange en hoge pass. Terra heeft problemen om de bal te vangen. Terra passt de bal met de wreef. Vincenzi rent richting de bal. Vincenzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:3

15e minuut.
Ciapek passt de bal in één keer door. Driver is nu in balbezit. Driver passt de bal zonder na te denken. Vincenzi is nu in balbezit. Vincenzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Liangliang passt de bal in één keer door. Reker is nu in balbezit. Driver verovert de bal door een tackle van achteren. Driver draait met de bal, schiet en ... de Vilhena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:4

26e minuut.
Otazú speelt de bal door. Vincenzi is nu in balbezit. Brens rent richting de bal. Vincenzi onderschept slim de pass. Vincenzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:5

29e minuut.
Otazú schiet op doel. Reker kopt de bal weg. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:6

33e minuut.
Liangliang geeft een hoge lob. Otazú bereikt de bal nog maar net als eerste. Otazú passt de bal zonder na te denken. Driver heeft problemen om de bal te vangen. Driver draait met de bal, schiet en ... de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Terra geeft een lange en hoge pass. Driver kopt de bal weg. Otazú geeft een lange en hoge pass. Vincenzi kan de bal niet met de borst controleren. Vincenzi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Vincenzi is nu in balbezit. Vincenzi speelt de bal door. Driver is nu in balbezit. Driver draait met de bal, schiet en ... de Vilhena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 79%, vev 21%.
Alles is voor Bassie - vev 0:7

51e minuut.
Reker rent richting de bal. Reker geeft de bal voor. Terra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Driver rent richting de bal. Driver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Muyters met een harde bal richting middenveld. Vincenzi kopt de bal weg. Driver is nu in balbezit. Driver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:8

58e minuut.
Liangliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangliang geeft een lange en hoge pass. Reker kan de bal niet met de borst controleren. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:9

67e minuut.
Cingler geeft de bal voor. Driver kopt de bal weg. Terra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:10

69e minuut.
Liangliang met een sublieme pass. Driver is nu in balbezit. Driver passt de bal zonder na te denken. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - vev 0:11

73e minuut.
Liangliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangliang passt de bal met de wreef. Ciapek geeft een hoge lob. Vincenzi kan de bal niet met de borst controleren. Vincenzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Liangliang probeert naar een medespeler te passen. Vincenzi is nu in balbezit. Brens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vincenzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liangliang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 82%, vev 18%.
Alles is voor Bassie - vev 0:11
vev