Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vev Alles is voor Bassie
Normal Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Daar is Babangida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapek met een sublieme pass. Otazú is nu in balbezit. Otazú geeft de bal voor. Reker kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 1:0

4e minuut.
Daar is Brens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamotulski is nu in balbezit. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 2:0

5e minuut.
Brens is nu in balbezit. Szamotulski onderschept slim de pass. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 3:0

13e minuut.
Liangliang passt de bal met de wreef. Terra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terra speelt de bal door. Klungelig pakt Driver de bal. Driver draait met de bal, schiet en ... de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Croonenburg onderschept slim de pass. Croonenburg passt de bal in één keer door. Terra met een sublieme pass. Driver rent richting de bal. Driver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. de Vilhena trapt de bal weg. Szamotulski kopt de bal weg. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Velthuizen de bal. Terra rent richting de bal. Terra geeft een hoge lob. Driver is nu in balbezit. Driver schiet op doel. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Reker de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 4:0

19e minuut.
Terra speelt de bal door. Szamotulski rent richting de bal. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szamotulski onderschept slim de pass. Szamotulski met een sublieme pass. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver draait met de bal, schiet en ... Reker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Otazú geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Driver kan de bal niet met de borst controleren. Driver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 5:0

23e minuut.
Terra is nu in balbezit. Terra schiet op doel. Klungelig pakt Driver de bal. Terra is nu in balbezit. Terra geeft een lange en hoge pass. de Vilhena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Brens onderschept slim de pass. Szamotulski verovert de bal door een tackle van achteren. Velthuizen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velthuizen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cingler verovert de bal door een tackle van achteren. Cingler geeft de bal voor. Driver rent richting de bal. Driver draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Reker de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 6:0

30e minuut.
Terra rent richting de bal. Terra speelt de bal door. Driver is nu in balbezit. Driver haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 7:0

32e minuut.
Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski passt de bal in één keer door. Driver is nu in balbezit. Driver haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 8:0

33e minuut.
Kieft met een sublieme pass. Geelhuizen rent richting de bal. Driver onderschept slim de pass. Driver schiet op doel. de Vilhena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Otazú geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velthuizen de bal. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 9:0

39e minuut.
Liangliang verovert de bal door een tackle van achteren. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski probeert naar een medespeler te passen. Terra is nu in balbezit. Terra geeft de bal voor. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 10:0

43e minuut.
Croonenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Croonenburg probeert naar een medespeler te passen. Terra is nu in balbezit. Terra geeft de bal voor. Driver maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 16%, Alles is voor Bassie 84%.
vev - Alles is voor Bassie 10:0

52e minuut.
Otazú rent richting de bal. Otazú geeft een hoge lob. Reker rent richting de bal. Terra onderschept slim de pass. Terra draait met de bal, schiet en ... de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Terra rent richting de bal. Terra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Driver schiet op doel. Vlemmings probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Terra zal de hoekschop nemen. Driver springt en kopt de bal. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Terra verovert de bal door een tackle van achteren. Terra met een sublieme pass. Ciapek is nu in balbezit. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ciapek passt de bal met de wreef. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski passt de bal in één keer door. Driver is nu in balbezit. Driver haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Reker de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Terra is nu in balbezit. Terra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vlemmings de bal. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver passt de bal zonder na te denken. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 11:0

79e minuut.
Terra probeert naar een medespeler te passen. Driver is nu in balbezit. Vlemmings legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Driver raakt geblesseerd tijdens het duel. Szamotulski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Croonenburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liangliang rent richting de bal. Liangliang geeft de bal voor. Driver rent richting de bal. Driver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver draait met de bal, schiet en ... de Vilhena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Terra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terra geeft de bal voor. Vlemmings heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Otazú geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Alles is voor Bassie 12:0

86e minuut.
Geelhuizen met een sublieme pass. Kieft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieft passt de bal zonder na te denken. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 20%, Alles is voor Bassie 80%.
vev - Alles is voor Bassie 12:0
vev