Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutsers The Victorians
basis Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten adequate
adequate Passen poor
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Gazda geeft de bal voor. Kuncze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncze passt de bal zonder na te denken. Gazda is nu in balbezit. Gazda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - The Victorians 0:1

15e minuut.
Sobotka geeft de bal voor. Wibaut probeert naar een medespeler te passen. Talisman heeft problemen om de bal te vangen. Koenig rent richting de bal. Koenig geeft een lange en hoge pass. Rienstra bokst de bal weg.

18e minuut.
Trung Hiếu speelt de bal door. Artero heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Trung Hiếu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trung Hiếu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Kuncze probeert naar een medespeler te passen. Gazda is nu in balbezit. Gazda speelt de bal door. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - The Victorians 0:2

23e minuut.
Di Minenna rent richting de bal. Di Minenna passt de bal met de wreef. Talisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Canosa passt de bal met de wreef. Koenig probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gazda de bal. Gazda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - The Victorians 0:3

38e minuut.
Carmitru met een sublieme pass. Kolder is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canosa. Canosa krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Fofana met de inworp. Artero bereikt de bal nog maar net als eerste. Artero speelt de bal door. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - The Victorians 1:3

44e minuut.
Wibaut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wibaut geeft een lange en hoge pass. Canosa is nu in balbezit. Canosa draait met de bal, schiet en ... Rienstra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - The Victorians 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutsers 66%, The Victorians 34%.
Prutsers - The Victorians 1:4

50e minuut.
Koenig passt de bal zonder na te denken. Vogel geeft de bal voor. Artero kopt de bal weg. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ... Rienstra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Raneri verovert de bal door een tackle van achteren. Raneri geeft een hoge lob. Wibaut geeft een lange en hoge pass. Koenig is nu in balbezit. Koenig geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Artero probeert naar een medespeler te passen. Kolder is nu in balbezit. Stanin begaat een overtreding. Stanin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutsers 59%, The Victorians 41%.
Prutsers - The Victorians 1:4