Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Victorians Prutsers
Normal Tactiek basis
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 37
adequate Schieten good
weak Passen adequate
good Verdedigen adequate


14e minuut.
ten Caat is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Talisman ... Strafschop! ten Caat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. ten Caat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Baláž maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Prutsers 1:0

16e minuut.
Di Minenna passt de bal met de wreef. Kubadinski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duy Thông. Duy Thông krijgt een gele kaart.

21e minuut.
ten Caat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Nik Cob komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Hernández passt de bal in één keer door. bin Nik Cob is nu in balbezit. Talisman rent richting de bal. bin Nik Cob verovert de bal door een tackle van achteren. bin Nik Cob haalt uit met een fantastische trap. Baláž probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Di Minenna kopt de bal weg. Karatanchev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vogel. Vogel krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Karatanchev passt de bal met de wreef. Mirchev met een sublieme pass. Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Victorians - Prutsers 1:1

42e minuut.
bin Nik Cob speelt de bal door. Kuncze rent richting de bal. Kuncze passt de bal met de wreef. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández met een sublieme pass. Trung Hiếu controleert de bal met de borst. Karatanchev rent richting de bal. Karatanchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Prutsers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Victorians 34%, Prutsers 66%.
The Victorians - Prutsers 1:2

57e minuut.
Kalyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanin rent richting de bal. Stanin geeft de bal voor. Canosa rent richting de bal. Canosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Di Minenna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Nik Cob. Di Minenna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kubadinski de bal. Kubadinski draait met de bal, schiet en ... Bergholtz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Prutsers 1:3

70e minuut.
Sobotka geeft een hoge lob. Koenig met een sublieme pass. Daar is Sobotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa rent richting de bal. Canosa schiet op doel. Baláž kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Victorians 44%, Prutsers 56%.
The Victorians - Prutsers 1:3