Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cakeshroom FC Broccoli Army
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 23.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Tsz Kin rent richting de bal. Dest verovert de bal door een tackle van achteren. Dest passt de bal met de wreef. Valckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Valckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cakeshroom FC - Broccoli Army 1:0

10e minuut.
Tak Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Valckx onderschept slim de pass. Kai Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kai Chung krijgt een gele kaart. Valckx raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stuy komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Stuy is nu in balbezit. Yaw is nu in balbezit. Yildirim verovert de bal door een tackle van achteren. Stuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yaw rent richting de bal. Verhoeven speelt de bal door. Stuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yildirim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yildirim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zenden geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moore met de inworp. Tsz Kin kan de bal niet met de borst controleren. Tsz Kin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hon To heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matthew On Wing raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwok Keung komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cakeshroom FC 53%, Broccoli Army 47%.
Cakeshroom FC - Broccoli Army 1:0

46e minuut.
Yildirim verovert de bal door een tackle van achteren. Yildirim passt de bal in één keer door. Dest rent richting de bal. Tsz Kin onderschept slim de pass. Tsz Kin haalt uit met een fantastische trap. Fischer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Chery speelt de bal door. Hon To rent richting de bal. Bijl verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kin haalt uit met een fantastische trap. Fischer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Dest is nu in balbezit. Yaw onderschept slim de pass. Yaw probeert naar een medespeler te passen. Tsz Kin heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Kin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cakeshroom FC 64%, Broccoli Army 36%.
Cakeshroom FC - Broccoli Army 1:0