Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fourteen justforfun2
JG433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ignaczak met een sublieme pass. Mărăşescu rent richting de bal. Hiljemark rent richting de bal. Kimpembé verovert de bal door een tackle van achteren. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bucher kopt de bal weg. Daar is Blokker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimpembé begaat een overtreding. Kimpembé krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lubse onderschept slim de pass. Lubse geeft een lange en hoge pass. Sucipto rent richting de bal. Henriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Henriksen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat van Doorn niet meer kan verder spelen. van de Looi komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ignaczak speelt de bal door. Blokker rent richting de bal. Kimpembé onderschept slim de pass. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... Hiljemark probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yolçuyev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... Vermaelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fourteen - justforfun2 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 57%, justforfun2 43%.
Fourteen - justforfun2 1:0

55e minuut.
Lubse is nu in balbezit. Yolçuyev onderschept slim de pass. Yolçuyev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mărăşescu de bal. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mărăşescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van der Meyde komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Piatti met een sublieme pass. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé passt de bal zonder na te denken. van der Meyde is nu in balbezit. van der Meyde draait met de bal, schiet en ... Vermaelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sucipto geeft een hoge lob. Inworp. Adelaar met de inworp. Boeve is nu in balbezit. Boeve draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fourteen - justforfun2 1:1

75e minuut.
van der Meyde is nu in balbezit. Hiljemark verovert de bal door een tackle van achteren. Hiljemark probeert naar een medespeler te passen. Boeve is nu in balbezit. Boeve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Körver is nu in balbezit. Körver geeft een lange en hoge pass. Giampaolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Meyde rent richting de bal. van der Meyde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fourteen - justforfun2 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 49%, justforfun2 51%.
Fourteen - justforfun2 2:1