Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Victorians Alles is voor Bassie
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kuncze met een sublieme pass. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda passt de bal met de wreef. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Alles is voor Bassie 1:0

6e minuut.
Velthuizen rent richting de bal. Koenig is nu in balbezit. Velthuizen is nu in balbezit. Koenig verovert de bal door een tackle van achteren. Koenig speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap. Reker kan de bal niet met de borst controleren. Gazda is nu in balbezit. Gazda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Muyters geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuncze met een snelle inworp. Gazda is nu in balbezit. Gazda schiet op doel. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
bin Nik Cob kopt de bal weg. Muyters heeft problemen om de bal te vangen. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ... de Vilhena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Alles is voor Bassie 2:0

36e minuut.
bin Nik Cob speelt de bal door. ten Caat is nu in balbezit. ten Caat passt de bal in één keer door. Canosa is nu in balbezit. Canosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
de Vilhena trapt de bal weg. Daar is Kuncze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncze geeft een hoge lob. ten Caat is nu in balbezit. ten Caat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda passt de bal in één keer door. Koenig met een sublieme pass. Canosa is nu in balbezit. Canosa draait met de bal, schiet en ... de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Victorians 22%, Alles is voor Bassie 78%.
The Victorians - Alles is voor Bassie 2:0

47e minuut.
Reker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koenig met een snelle inworp. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gazda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kuncze de bal onder controle te krijgen. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Alles is voor Bassie 3:0

52e minuut.
van Mol is nu in balbezit. van Mol geeft een lange en hoge pass. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ... de Vilhena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Alles is voor Bassie 4:0

56e minuut.
Gazda probeert de bal aan de voet te houden. Reker is nu in balbezit. Reker geeft een hoge lob. Wibaut speelt de bal door. Koenig geeft de bal voor. Paal!

58e minuut.
ten Caat onderschept slim de pass. ten Caat speelt de bal door. Muyters bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa onderschept slim de pass. Canosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Reker rent richting de bal. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Gazda is nu in balbezit. Gazda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gazda passt de bal met de wreef. Kuncze rent richting de bal. Kuncze speelt de bal door. Canosa is nu in balbezit. Canosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
de Wijs rent richting de bal. ten Caat onderschept slim de pass. ten Caat geeft een hoge lob. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is van der Haar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncze onderschept slim de pass. Kuncze passt de bal met de wreef. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda passt de bal met de wreef. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Alles is voor Bassie 5:0

89e minuut.
Babangida passt de bal met de wreef. bin Nik Cob bereikt de bal nog maar net als eerste. Geelhuizen rent richting de bal. bin Nik Cob verovert de bal door een tackle van achteren. bin Nik Cob geeft de bal voor. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Victorians 19%, Alles is voor Bassie 81%.
The Victorians - Alles is voor Bassie 5:0