Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alles is voor Bassie The Victorians
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 40.1
weak Schieten adequate
poor Passen poor
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Kuncze probeert naar een medespeler te passen. Gazda is nu in balbezit. Gazda passt de bal zonder na te denken. Canosa rent richting de bal. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Trung Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Kuncze met een sublieme pass. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Trung Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Kuncze rent richting de bal. Kuncze geeft een hoge lob. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - The Victorians 0:1

10e minuut.
Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Gazda rent richting de bal. Canosa rent richting de bal. Canosa schiet op doel. Vlemmings probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Velthuizen met de inworp. Brens heeft problemen om de bal te vangen. Gazda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gazda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gazda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Brens wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brens kan niet meer verder spelen. Louwaars komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Babangida heeft problemen om de bal te vangen. Babangida met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijers rent richting de bal. Meijers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanin speelt de bal door. Daar is Canosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa schiet op doel. de Vilhena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - The Victorians 0:2

19e minuut.
Inworp. Trung Hiếu met een snelle inworp. Kuncze is nu in balbezit. Kuncze geeft de bal voor. Koenig springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Wibaut de bal onder controle te krijgen. Louwaars probeert naar een medespeler te passen. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - The Victorians 0:3

23e minuut.
Trung Hiếu speelt de bal door. Reker is nu in balbezit. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Canosa draait met de bal, schiet en ... de Vilhena probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Velthuizen met een snelle inworp. Louwaars bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanin onderschept slim de pass. Stanin geeft een hoge lob. Reker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Louwaars is nu in balbezit. Trung Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hiếu speelt de bal door. Canosa heeft problemen om de bal te vangen. Canosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - The Victorians 0:4

41e minuut.
Geelhuizen passt de bal zonder na te denken. Louwaars is nu in balbezit. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Reker de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Vlemmings kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuncze de bal. Kuncze geeft een lange en hoge pass. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - The Victorians 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 78%, The Victorians 22%.
Alles is voor Bassie - The Victorians 0:5

47e minuut.
Koenig rent richting de bal. Koenig geeft de bal voor. van der Haar rent richting de bal. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wibaut geeft de bal voor. Daar is Vlemmings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa rent richting de bal. Canosa schiet op doel. de Vilhena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Trung Hiếu passt de bal zonder na te denken. van der Haar rent richting de bal. Klungelig pakt Babangida de bal. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Reker bereikt de bal nog maar net als eerste. Reker geeft een hoge lob. Vogel probeert naar een medespeler te passen. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ... Paal! Canosa rent richting de bal. Canosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Babangida rent richting de bal. Hernández onderschept slim de pass. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel. de Vilhena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Louwaars rent richting de bal. Louwaars met een sublieme pass. Wibaut met een sublieme pass. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
van Mol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louwaars heeft problemen om de bal te vangen. Koenig met een sublieme pass. Canosa rent richting de bal. Canosa haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena bokst de bal weg. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - The Victorians 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 77%, The Victorians 23%.
Alles is voor Bassie - The Victorians 0:6