Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutsers vev
basis Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 43
good Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Otazú probeert naar een medespeler te passen. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Artero rent richting de bal. Artero probeert naar een medespeler te passen. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapek verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapek met een sublieme pass. Driver rent richting de bal. Driver schiet op doel. Baláž kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Baláž trapt de bal weg. Artero met een sublieme pass. Hodkovička met een sublieme pass. Kubadinski heeft problemen om de bal te vangen. Kubadinski schiet op doel. Cárdenas bokst de bal weg.

30e minuut.
Terra geeft een hoge lob. Otazú bereikt de bal nog maar net als eerste. Otazú passt de bal zonder na te denken. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Croonenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Croonenburg met een sublieme pass. Terra is nu in balbezit. Terra geeft een hoge lob. Driver maakt een snoekduik en kopt de bal. Baláž kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutsers 60%, vev 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prutsers - vev 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Kubadinski de bal. Liangliang rent richting de bal. Met opzet legt Hodkovička zijn tegenspeler op de grond. Hodkovička is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Klungelig pakt Ciapek de bal. Di Minenna onderschept slim de pass. Di Minenna probeert naar een medespeler te passen. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Di Minenna met een sublieme pass. Kubadinski is nu in balbezit. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kubadinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mirchev passt de bal in één keer door. Kubadinski heeft problemen om de bal te vangen. Liangliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Talisman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otazú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Baláž met een harde bal richting middenveld. Ciapek kopt de bal weg. Klungelig pakt Raneri de bal. Driver verovert de bal door een tackle van achteren. Driver haalt uit met een fantastische trap. Baláž kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ciapek geeft een lange en hoge pass. Terra rent richting de bal. Terra passt de bal zonder na te denken. Driver rent richting de bal. Driver draait met de bal, schiet en ... Baláž kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Nicolici passt de bal met de wreef. Di Minenna probeert naar een medespeler te passen. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutsers 56%, vev 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prutsers - vev 0:0

vev