Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
311 Tanger - Hassani
last Tactiek 442
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 37.8
very good Schieten average
excellent Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Francken met een sublieme pass. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt speelt de bal door. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
van Gendt kopt de bal weg. Klungelig pakt Rijsbergen de bal. Rijsbergen probeert naar een medespeler te passen. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
van der Woude verovert de bal door een tackle van achteren. van der Woude geeft een lange en hoge pass. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. Noorduijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Tanger - Hassani 1:0

10e minuut.
van Drie passt de bal met de wreef. Laseroms rent richting de bal. Laseroms speelt de bal door. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Laseroms met de inworp. van Gendt rent richting de bal. Tikka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tikka krijgt een gele kaart. van Gendt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francken legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Tanger - Hassani 2:0

21e minuut.
Laseroms speelt de bal door. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers passt de bal zonder na te denken. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. Noorduijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Rijsbergen probeert de bal aan de voet te houden. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken passt de bal met de wreef. Diemers rent richting de bal. Diemers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Francken schiet op doel. van der Moot controleert de bal met de borst. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel. Noorduijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Tanger - Hassani 3:0

26e minuut.
Laseroms passt de bal zonder na te denken. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens passt de bal zonder na te denken. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ... Noorduijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Laseroms is nu in balbezit. Laseroms met een sublieme pass. Rijsbergen speelt de bal door. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Diemers de bal. van der Moot is nu in balbezit. Diemers onderschept slim de pass. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Tanger - Hassani 4:0

45e minuut.
Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers geeft de bal voor. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. Noorduijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Tanger - Hassani 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 26%, Tanger - Hassani 74%.
311 - Tanger - Hassani 5:0

58e minuut.
Klungelig pakt van Gendt de bal. van Gendt met een sublieme pass. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Rijsbergen de bal. Rijsbergen speelt de bal door. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl geeft de bal voor. Francken maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rijsbergen probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Francken onderschept slim de pass. Francken draait met de bal, schiet en ... Noorduijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Tanger - Hassani 6:0

67e minuut.
Puźniak met de inworp. Lagerwaard kan de bal niet met de borst controleren. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. Noorduijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Rijsbergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijsbergen met een sublieme pass. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Laseroms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laseroms geeft de bal voor. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 30%, Tanger - Hassani 70%.
311 - Tanger - Hassani 6:0