Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buffalo Sabres CheGuevaraUtd.
4-4-2 (BUF) Tactiek Zkouška č.152
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 45.1
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Florea schiet op doel. Rzepka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciortea kopt de bal weg. Florea is nu in balbezit. Florea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Inworp. Ciortea met de inworp. Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Gruart geeft een hoge lob. Florea springt en kopt de bal. Zhenyuh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille onderschept slim de pass. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła geeft een lange en hoge pass. Florea maakt een snoekduik en kopt de bal. Rzepka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhenyuh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - CheGuevaraUtd. 1:0

37e minuut.
Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea is nu in balbezit. Bliumenzonas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bliumenzonas krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Horeš is nu in balbezit. Baryła geeft een lange en hoge pass. Ciortea kopt de bal weg. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille draait met de bal, schiet en ... Zhenyuh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mockas passt de bal zonder na te denken. Horeš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crasnojosu. Crasnojosu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Horeš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Epure zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Horeš de bal. Katsaraios bereikt de bal nog maar net als eerste. Horeš verovert de bal door een tackle van achteren. Horeš haalt uit met een fantastische trap. Végh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 46%, CheGuevaraUtd. 54%.
Buffalo Sabres - CheGuevaraUtd. 1:0

48e minuut.
Wiśniowiecki passt de bal met de wreef. Ciortea speelt de bal door. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille schiet op doel. Zhenyuh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Gruart passt de bal met de wreef. Florea rent richting de bal. Kresz rent richting de bal. Kresz draait met de bal, schiet en ... Zhenyuh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - CheGuevaraUtd. 2:0

54e minuut.
Florea kopt de bal weg. Moshkovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresz verovert de bal door een tackle van achteren. Kresz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - CheGuevaraUtd. 3:0

56e minuut.
Rzepka heeft problemen om de bal te vangen. Moshkovitz met een sublieme pass. Gruart geeft een lange en hoge pass. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - CheGuevaraUtd. 4:0

68e minuut.
Horeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsaraios verovert de bal door een tackle van achteren. Katsaraios passt de bal met de wreef. Ciortea geeft een lange en hoge pass. Kresz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kresz de bal. Baryła is nu in balbezit. Kresz is nu in balbezit. Kresz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mockas met een sublieme pass. Kasztan is nu in balbezit. Kasztan geeft de bal voor. Florea rent richting de bal. Spincemaille is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - CheGuevaraUtd. 5:0

71e minuut.
Spincemaille is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mockas. Spincemaille is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiśniowiecki met een snel genomen vrije trap. Florea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiśniowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sebbar is nu in balbezit. Baryła verovert de bal door een tackle van achteren. Baryła geeft een hoge lob. Zhenyuh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 28%, CheGuevaraUtd. 72%.
Buffalo Sabres - CheGuevaraUtd. 5:0