Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zahrob David Karviná
Y Tactiek taktika 1
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen good


9e minuut.
Průša geeft een hoge lob. Polyakov heeft problemen om de bal te vangen. Polyakov geeft een hoge lob. Ottem heeft problemen om de bal te vangen. Ottem draait met de bal, schiet en ... Gdaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gdaniec trapt de bal weg van het doel. Ungureanu kopt de bal weg. Daar is Havelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottem draait met de bal, schiet en ... Gdaniec bokst de bal weg.

28e minuut.
Gdaniec speelt de bal door. Szczur is nu in balbezit. Szczur met een sublieme pass. Ottem rent richting de bal. Ottem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Polyakov geeft een hoge lob. Ottem kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pitanga de bal onder controle te krijgen. Pitanga haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zahrob - David Karviná 0:1

37e minuut.
Pitanga passt de bal zonder na te denken. Kostomlatský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostomlatský passt de bal in één keer door. Ottem rent richting de bal. Ottem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zahrob - David Karviná 0:2

38e minuut.
Jícha passt de bal zonder na te denken. Daar is Buldra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libíček rent richting de bal. Ottem onderschept slim de pass. Ottem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Kostomlatský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zahrob - David Karviná 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zahrob 80%, David Karviná 20%.
FC Zahrob - David Karviná 0:3

54e minuut.
Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu speelt de bal door. Szczur speelt de bal door. Pitanga rent richting de bal. Pitanga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gdaniec trapt de bal weg. Szczur rent richting de bal. Szczur passt de bal zonder na te denken. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szczur rent richting de bal. Szczur passt de bal met de wreef. Ottem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottem draait met de bal, schiet en ... Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zahrob - David Karviná 0:4

70e minuut.
Ottem passt de bal zonder na te denken. Kostomlatský is nu in balbezit. Kostomlatský passt de bal in één keer door. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bojčev speelt de bal door. Mestl met een sublieme pass. Szczur met een sublieme pass. Ottem is nu in balbezit. Ottem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mokrý geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostomlatský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pitanga is nu in balbezit. Ungureanu probeert naar een medespeler te passen. Ottem rent richting de bal. Ottem schiet op doel. Gdaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zahrob - David Karviná 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zahrob 61%, David Karviná 39%.
FC Zahrob - David Karviná 0:5