Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Karviná Aston Punat
taktika 1 Tactiek 442 Dia
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 48.4
good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen very good


14e minuut.
Kostomlatský bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch verovert de bal door een tackle van achteren. Matouch geeft een hoge lob. Dozza rent richting de bal. Dozza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pitanga is nu in balbezit. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru speelt de bal door. Čalak is nu in balbezit. Čalak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Galdino Andrade is nu in balbezit. Mestl onderschept slim de pass. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dozza verovert de bal door een tackle van achteren. Dozza geeft een hoge lob. Mitrache rent richting de bal. Diéguez verovert de bal door een tackle van achteren. Diéguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pitanga passt de bal zonder na te denken. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hinc. Hinc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 56%, Aston Punat 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
David Karviná - Aston Punat 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fane komt het veld opgelopen. Zmartwiony komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zmartwiony met de inworp. Klungelig pakt Răcaru de bal. Răcaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dozza de bal. Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Diéguez heeft problemen om de bal te vangen. Odobašić rent richting de bal. Diéguez verovert de bal door een tackle van achteren. Diéguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - Aston Punat 0:1

69e minuut.
Ungureanu passt de bal in één keer door. Baťa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanev. Zanev krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Fane verovert de bal door een tackle van achteren. Fane geeft een lange en hoge pass. Zanev heeft problemen om de bal te vangen. Zanev draait met de bal, schiet en ... Strugarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 58%, Aston Punat 42%.
David Karviná - Aston Punat 0:1