Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas FC Gejza
442 zkouška Tactiek QQQ
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57.5 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Cartaxeiro met een sublieme pass. Daar is Rubarth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubarth passt de bal met de wreef. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap. Sommerlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Gejza 1:0

4e minuut.
Légrády passt de bal zonder na te denken. Janda speelt de bal door. Levron rent richting de bal. Levron geeft de bal voor. Rostřikovač maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Grisostomi rent richting de bal. Powierża begaat een overtreding. Grisostomi raakt geblesseerd tijdens het duel. Opiela wilt de vrije trap nemen. Sommerlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Larcinesi verovert de bal door een tackle van achteren. Larcinesi geeft de bal voor. Rubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap. Sommerlund bokst de bal weg. Frisoni verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Frisoni speelt de bal door. Légrády rent richting de bal. Légrády passt de bal in één keer door. Poruba rent richting de bal. Poruba passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Poruba rent richting de bal. Džuverović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poruba. Poruba krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Normann met een sublieme pass. Opiela rent richting de bal. Opiela probeert naar een medespeler te passen. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Poruba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frisoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Janda bereikt de bal nog maar net als eerste. Janda geeft een hoge lob. Sánchez Ramírez krijgt zijn hoofd ertegen. Habowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Caravelas - FC Gejza 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 47%, FC Gejza 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caravelas - FC Gejza 1:1

49e minuut.
Normann geeft de bal voor. Grisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisostomi passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Gejza 2:1

62e minuut.
Pulga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Levron begaat een overtreding. Levron krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Janda is nu in balbezit. Normann is nu in balbezit. Janda begaat een overtreding. Janda krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pulga verovert de bal door een tackle van achteren. Pulga geeft een hoge lob. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesteira verovert de bal door een tackle van achteren. Giesteira geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisostomi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Gejza 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 53%, FC Gejza 47%.
FC Caravelas - FC Gejza 3:1