Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Frisians Blau-Weiß Chemnitz
451 flott Tactiek 442 Raute
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 24.8
very good Schieten weak
outstanding Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Arango rent richting de bal. Heetjans rent richting de bal. Heetjans geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aguilar de bal. Aguilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Brejza is nu in balbezit. Brejza passt de bal zonder na te denken. Arango probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Brejza probeert naar een medespeler te passen. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Dirmeier rent richting de bal. Brejza onderschept slim de pass. Brejza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Brejza geeft de bal voor. Westermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Brejza geeft een hoge lob. Aguilar kopt de bal weg. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel. Oettinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 1:0

15e minuut.
Arango rent richting de bal. Klungelig pakt Arango de bal. Arango geeft een hoge lob. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 2:0

19e minuut.
Arango speelt de bal door. Daar is Chatzipanagos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagos met een sublieme pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Oettinger bokst de bal weg.

20e minuut.
Heetjans speelt de bal door. Daar is Ricci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricci geeft een lange en hoge pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Oettinger bokst de bal weg. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Oettinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 3:0

22e minuut.
Chatzipanagos rent richting de bal. Chatzipanagos passt de bal met de wreef. Kondić met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oettinger trapt de bal weg van het doel. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Brejza speelt de bal door. Aguilar is nu in balbezit. Dirmeier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguilar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aguilar kan niet meer verder spelen. Przedpełski komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arango neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 4:0

29e minuut.
Hradský geeft een lange en hoge pass. Gambalat is nu in balbezit. Przedpełski verovert de bal door een tackle van achteren. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chatzipanagos met een snelle inworp. Kondić speelt de bal door. Przedpełski rent richting de bal. Przedpełski schiet op doel. Oettinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 5:0

36e minuut.
Westermann heeft problemen om de bal te vangen. Oettinger met een sublieme pass. Arango met een sublieme pass. Przedpełski is nu in balbezit. Przedpełski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Westermann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brejza met een snelle inworp. Arango geeft de bal voor. Kondić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Westermann met een harde bal richting middenveld. Brejza is nu in balbezit. Garus maakt een afschuwelijke overtreding. Garus krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Przedpełski is nu in balbezit. Przedpełski haalt uit met een fantastische trap. Pladde heeft problemen om de bal te vangen. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Przedpełski de bal. Przedpełski draait met de bal, schiet en ... Oettinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 24%, Blau-Weiß Chemnitz 76%.
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 6:0

49e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een hoge lob. Przedpełski is nu in balbezit. Przedpełski draait met de bal, schiet en ... Oettinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 7:0

56e minuut.
Chatzipanagos passt de bal zonder na te denken. Brejza is nu in balbezit. Brejza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Przedpełski de bal. Przedpełski haalt uit met een fantastische trap. Oettinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arango is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Arango heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 8:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bryła komt het veld opgelopen. Ukkonen komt het veld opgelopen. Maté komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Brejza geeft de bal voor. Przedpełski heeft problemen om de bal te vangen. Arango rent richting de bal. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arango geeft de bal voor. Kondić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 9:0

75e minuut.
Brejza kopt de bal weg. Przedpełski rent richting de bal. Dirmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Westermann geeft een lange en hoge pass. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een hoge lob. Przedpełski rent richting de bal. Przedpełski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Keltermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heetjans onderschept slim de pass. Heetjans geeft een hoge lob. Przedpełski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przedpełski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Heetjans met een sublieme pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango geeft een hoge lob. Przedpełski is nu in balbezit. Przedpełski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 18%, Blau-Weiß Chemnitz 82%.
Furious Frisians - Blau-Weiß Chemnitz 10:0