Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alyosha lx FC DREAM TEAM.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Bartos is nu in balbezit. Bartos speelt de bal door. Klungelig pakt Johanning de bal. Bartos is nu in balbezit. Bartos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Hering bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaap verovert de bal door een tackle van achteren. Jaap probeert naar een medespeler te passen. Kagels is nu in balbezit. Kagels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fach bereikt de bal nog maar net als eerste. Fach passt de bal in één keer door. Juckel is nu in balbezit. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Bartos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kagels is nu in balbezit. Kagels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alyosha lx - FC DREAM TEAM. 0:1

38e minuut.
Daar is Kagels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johanning is nu in balbezit. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Bartos haalt uit met een fantastische trap. Okupnik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dötter zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kagels rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alyosha lx - FC DREAM TEAM. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alyosha lx 71%, FC DREAM TEAM. 29%.
FC Alyosha lx - FC DREAM TEAM. 0:2

46e minuut.
Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Piecha onderschept slim de pass. Piecha met een sublieme pass. Kagels is nu in balbezit. Kagels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Szillo onderschept slim de pass. Szillo speelt de bal door. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos is nu in balbezit. Bartos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rubens is nu in balbezit. Heiß verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubens. Rubens krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Piecha rent richting de bal. Marsen rent richting de bal. Piecha verovert de bal door een tackle van achteren. Heiß bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiß draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szillo is nu in balbezit. Bartos rent richting de bal. Juckel is nu in balbezit. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Bartos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alyosha lx - FC DREAM TEAM. 0:3

77e minuut.
Sonnenschein verovert de bal door een tackle van achteren. Sonnenschein probeert naar een medespeler te passen. Hering bereikt de bal nog maar net als eerste. Hering passt de bal in één keer door. Kagels is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kagels is nu in balbezit. Kagels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alyosha lx - FC DREAM TEAM. 0:4

82e minuut.
Szillo met een sublieme pass. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse geeft een lange en hoge pass. Dötter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dötter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alyosha lx 67%, FC DREAM TEAM. 33%.
FC Alyosha lx - FC DREAM TEAM. 0:4