Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayern fighters FC DREAM TEAM.
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Sonnenschein rent richting de bal. Sonnenschein geeft een lange en hoge pass. Jaap met een sublieme pass. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Jatzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagels draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dötter met een sublieme pass. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos rent richting de bal. Bartos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Flankengott trapt de bal weg van het doel. Narres kopt de bal weg. Sonnenschein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Focher is nu in balbezit. Focher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mahlberg is nu in balbezit. Dötter onderschept slim de pass. Dötter speelt de bal door. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bartos is nu in balbezit. Kagels rent richting de bal. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos haalt uit met een fantastische trap. Flankengott probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayern fighters 74%, FC DREAM TEAM. 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bayern fighters - FC DREAM TEAM. 0:0

48e minuut.
Balbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagels verovert de bal door een tackle van achteren. Kagels probeert naar een medespeler te passen. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Balbach verovert de bal door een tackle van achteren. Balbach speelt de bal door. Jatzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos is nu in balbezit. Bartos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Nauder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malafosse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Elsner rent richting de bal. Elsner passt de bal in één keer door. Daar is Marsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Focher rent richting de bal. Focher draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jatzek speelt de bal door. Klungelig pakt Sonnenschein de bal. Sonnenschein probeert naar een medespeler te passen. Bartos rent richting de bal. Bartos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayern fighters 69%, FC DREAM TEAM. 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bayern fighters - FC DREAM TEAM. 0:0