Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayern fighters White Cocks
Normal Tactiek EnJQcYabvWGaUapF
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 47
poor Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Haak probeert naar een medespeler te passen. Belver probeert naar een medespeler te passen. Lamparter met een sublieme pass. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf speelt de bal door. Haak probeert naar een medespeler te passen. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. Flankengott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:1

5e minuut.
Lamparter passt de bal met de wreef. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak speelt de bal door. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. Flankengott bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Freytag met de inworp. Haak rent richting de bal. Haak passt de bal zonder na te denken. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov schiet op doel. Flankengott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Belver kopt de bal weg. Klungelig pakt Jatzek de bal. Olaf probeert naar een medespeler te passen. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:2

13e minuut.
Haak rent richting de bal. Daar is Haak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haak geeft de bal voor. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:3

19e minuut.
Olaf geeft een hoge lob. Pehlivanov heeft problemen om de bal te vangen. Belver is nu in balbezit. Belver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:4

23e minuut.
Haak met een sublieme pass. Pehlivanov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haak neemt de hoekschop. Pehlivanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:5

26e minuut.
Balbach heeft problemen om de bal te vangen. Belver bereikt de bal nog maar net als eerste. Belver passt de bal met de wreef. Olaf geeft een hoge lob. Pehlivanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Jakoby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinert rent richting de bal. Reinert speelt de bal door. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:6

31e minuut.
Belver rent richting de bal. Belver met een sublieme pass. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. Flankengott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:7

32e minuut.
Pongor komt het veld opgelopen.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palstring met een harde bal richting middenveld. Pongor kopt de bal weg. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Belver met een sublieme pass. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf passt de bal in één keer door. Haak rent richting de bal. Haak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayern fighters 85%, White Cocks 15%.
bayern fighters - White Cocks 0:7

46e minuut.
Pfuetzenreuter komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Belver probeert naar een medespeler te passen. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:8

48e minuut.
Jatzek rent richting de bal. Pehlivanov onderschept slim de pass. Olaf is nu in balbezit. Olaf draait met de bal, schiet en ... Flankengott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:9

51e minuut.
Dürmeyer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tschierschke met een snelle inworp. Jakoby rent richting de bal. Jakoby geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Belver geeft een lange en hoge pass. Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor met een sublieme pass. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dürmeyer met een snelle inworp. Belver rent richting de bal. Belver probeert naar een medespeler te passen. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Janzer is nu in balbezit. Janzer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belver met de inworp. Pongor geeft de bal voor. Flankengott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:10

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Messam komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dürmeyer is nu in balbezit. Dürmeyer geeft een lange en hoge pass. Messam bereikt de bal nog maar net als eerste. Messam geeft de bal voor. Pehlivanov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Janzer geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belver geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haak rent richting de bal. Haak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:11

64e minuut.
Belver met een sublieme pass. Olaf is nu in balbezit. Olaf passt de bal in één keer door. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Flankengott met een harde bal richting middenveld. Garbsch kopt de bal weg. Belver geeft een lange en hoge pass. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov draait met de bal, schiet en ... Flankengott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Messam probeert naar een medespeler te passen. Belver is nu in balbezit. Belver passt de bal zonder na te denken. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Palstring geeft de bal voor. Inworp. Haak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfuetzenreuter is nu in balbezit. Pfuetzenreuter geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:12

73e minuut.
Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak speelt de bal door. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:13

76e minuut.
Olaf passt de bal zonder na te denken. Pfuetzenreuter heeft problemen om de bal te vangen. Pfuetzenreuter passt de bal in één keer door. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Messam verovert de bal door een tackle van achteren. Messam speelt de bal door. Pehlivanov rent richting de bal. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:14

79e minuut.
Haak passt de bal met de wreef. Pehlivanov heeft problemen om de bal te vangen. Balbach rent richting de bal. Pehlivanov onderschept slim de pass. Pehlivanov schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Mahlberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dürmeyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belver geeft de bal voor. Pehlivanov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pfuetzenreuter geeft een hoge lob. Palstring probeert de bal met de borst te controleren. Pehlivanov is nu in balbezit. Pehlivanov haalt uit met een fantastische trap. Flankengott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern fighters - White Cocks 0:15

87e minuut.
Olaf speelt de bal door. Pfuetzenreuter rent richting de bal. Pfuetzenreuter passt de bal zonder na te denken. Messam geeft een lange en hoge pass. Pehlivanov krijgt zijn hoofd ertegen. Flankengott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayern fighters 87%, White Cocks 13%.
bayern fighters - White Cocks 0:15