Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 19:01
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.10 [del]
  • Stadion: AKS
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 40396
Burkartshain VfL Beul 1971
Normal Tactiek 3 - 4 - 3
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 52.6
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Colognesi met de inworp. Choudhury is nu in balbezit. Jorović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jorović krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Vásquez met een snelle inworp. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury speelt de bal door. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Húfek probeert naar een medespeler te passen. Giesso rent richting de bal. Giesso passt de bal in één keer door. Pabina is nu in balbezit. Pabina geeft een hoge lob. Rebizzi bokst de bal weg. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - VfL Beul 1971 1:0

41e minuut.
Naggi heeft problemen om de bal te vangen. Giesso rent richting de bal. Gaschler begaat een overtreding. Giesso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giesso komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Rebizzi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Səfixanov passt de bal in één keer door. Natti heeft problemen om de bal te vangen. Norden rent richting de bal. Norden schiet op doel. Grozăvescu probeert de bal aan de voet te houden. Belitardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Żółkiewski geeft een hoge lob. Elshout is nu in balbezit. Norden onderschept slim de pass. Norden schiet op doel. Belitardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burkartshain - VfL Beul 1971 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 64%, VfL Beul 1971 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burkartshain - VfL Beul 1971 1:1

48e minuut.
Vásquez met een sublieme pass. Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bambi krijgt een gele kaart. Natti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Choudhury neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Húfek passt de bal zonder na te denken. Colognesi geeft een lange en hoge pass. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

55e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez geeft de bal voor. Səfixanov kopt de bal weg. Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti draait met de bal, schiet en ... Belitardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - VfL Beul 1971 1:2

56e minuut.
Özerginer komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Colognesi met een snelle inworp. Jorović is nu in balbezit. Met opzet legt Özerginer zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Özerginer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Inworp. Roxer komt het veld opgelopen. Colognesi met een snelle inworp. Naggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naggi passt de bal in één keer door. Norden is nu in balbezit. Norden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Naggi met een sublieme pass. Səfixanov speelt de bal door. Norden rent richting de bal. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Garde komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pabina kopt de bal weg. Devriendt rent richting de bal. Gaschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 39%, VfL Beul 1971 61%.
Burkartshain - VfL Beul 1971 1:2