Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 München FC Hansa Eschwege
NORGE-4-1-4-1 Tactiek STN
43% Balbezit 57%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 13
8 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
50.6 gemiddelde waardering 66.5
solide Schieten formidabel
solide Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Danin heeft problemen om de bal te vangen. Danin speelt de bal door. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Oberegger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - FC Hansa Eschwege 0:1

5e minuut.
Vukosavljević onderschept slim de pass. Przystupa rent richting de bal. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Cselleng heeft problemen om de bal te vangen. Cselleng draait met de bal, schiet en ... Oberegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Quintero verovert de bal door een tackle van achteren. Quintero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borja met de inworp. Przystupa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - FC Hansa Eschwege 0:2

10e minuut.
Dobor met een sublieme pass. Ötmez rent richting de bal. Ötmez passt de bal met de wreef. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Godart komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Dobor passt de bal in één keer door. Przystupa rent richting de bal. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Oberegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cselleng rent richting de bal. Quintero verovert de bal door een tackle van achteren. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Oberegger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Havrlík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dayuan komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Silaghi kopt de bal weg. Dayuan met een sublieme pass. Klungelig pakt Trung Hưng de bal. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel. Oberegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa passt de bal in één keer door. Borja met een sublieme pass. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. Oberegger bokst de bal weg.

32e minuut.
Wenzel geeft een lange en hoge pass. Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski met een sublieme pass. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Oberegger bokst de bal weg.

37e minuut.
Konarzewski passt de bal met de wreef. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hưng begaat een overtreding. Trung Hưng krijgt een gele kaart. Dobor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dobor kan niet meer verder spelen. Xəqani komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Xəqani geeft de bal voor. Quintero kopt de bal weg. Silaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 43%, FC Hansa Eschwege 57%.
TSV 1860 München - FC Hansa Eschwege 0:2

47e minuut.
Cselleng controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Megleski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Konarzewski speelt de bal door. Xəqani rent richting de bal. Xəqani geeft de bal voor. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Oberegger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Konarzewski met een sublieme pass. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi maakt een afschuwelijke overtreding. Silaghi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Samica geeft de bal voor. Cselleng is nu in balbezit. Quintero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintero krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Oberegger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - FC Hansa Eschwege 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 48%, FC Hansa Eschwege 52%.
TSV 1860 München - FC Hansa Eschwege 0:3