Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Beul 1971 Utopia Hammers
3 - 4 - 3 Tactiek 4-4-2
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 33.5
formidabel Schieten matig
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Herda passt de bal zonder na te denken. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loteria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Loteria naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Daar is Förster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Colognesi passt de bal in één keer door. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer schiet op doel. Dráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Herda met de inworp. Colognesi speelt de bal door. Naggi speelt de bal door. van Aanholt rent richting de bal. van Aanholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 1:0

12e minuut.
Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi geeft een hoge lob. Özerginer kopt de bal weg. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt verovert de bal door een tackle van achteren. van Aanholt met een sublieme pass. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Naggi speelt de bal door. Colognesi speelt de bal door. Roxer is nu in balbezit. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 2:0

24e minuut.
Colognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Colognesi probeert naar een medespeler te passen. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 3:0

28e minuut.
Naggi rent richting de bal. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Förster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Förster krijgt een gele kaart. Colognesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naggi komt bij de bal en schiet. Városi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 4:0

31e minuut.
Dobranschi kopt de bal weg. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer begaat een overtreding. Pawluk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
van Aanholt rent richting de bal. van Aanholt passt de bal in één keer door. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 5:0

42e minuut.
Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi geeft een hoge lob. Özerginer rent richting de bal. Özerginer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 26%, Utopia Hammers 74%.
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 6:0

48e minuut.
Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Naggi rent richting de bal. Naggi geeft de bal voor. Özerginer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Förster rent richting de bal. Colognesi onderschept slim de pass. Colognesi speelt de bal door. van Aanholt heeft problemen om de bal te vangen. van Aanholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Garde rent richting de bal. Garde speelt de bal door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt onderschept slim de pass. van Aanholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Naggi controleert de bal met de borst. Johl verovert de bal door een tackle van achteren. Johl met een sublieme pass. Rutz rent richting de bal. Rutz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Norden komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Owen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bronner onderschept slim de pass. Bronner speelt de bal door. Dobranschi rent richting de bal. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cantafio komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Naggi geeft een lange en hoge pass. Cantafio kopt de bal weg. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen draait met de bal, schiet en ... Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 7:0

83e minuut.
Naggi passt de bal zonder na te denken. Colognesi rent richting de bal. Colognesi passt de bal met de wreef. Cantafio is nu in balbezit. Cantafio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Norden met een sublieme pass. Colognesi speelt de bal door. Klungelig pakt Owen de bal. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 31%, Utopia Hammers 69%.
VfL Beul 1971 - Utopia Hammers 8:0