Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Laufer FC Hansa Eschwege
451 Tactiek Ausdef
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 59.7
redelijk Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Przystupa geeft een hoge lob. Dobor kopt de bal weg. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:1

5e minuut.
Delfino met een sublieme pass. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vukosavljević de bal. Vukosavljević schiet op doel. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:2

8e minuut.
Siffling kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kübler de bal onder controle te krijgen. Frontoura probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević schiet op doel. De bal raakt de paal. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kübler geeft een lange en hoge pass. Frontoura controleert de bal met de borst. Frontoura geeft een lange en hoge pass. Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Hilpert met een harde bal richting middenveld. Frontoura kopt de bal weg. Dobor rent richting de bal. Dobor draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:3

24e minuut.
Willmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobor is nu in balbezit. Dobor met een sublieme pass. Frontoura is nu in balbezit. Frontoura geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Przystupa met een sublieme pass. Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević met een sublieme pass. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kübler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frontoura met de inworp. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević springt en kopt de bal. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Delfino probeert naar een medespeler te passen. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale geeft een hoge lob. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caragiale met een snelle inworp. Frontoura met een sublieme pass. Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Frontoura rent richting de bal. Gartung schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frontoura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gartung probeert naar een medespeler te passen. Przystupa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gartung geeft een lange en hoge pass. Przystupa is nu in balbezit. Przystupa passt de bal in één keer door. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Willmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino passt de bal met de wreef. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kübler rent richting de bal. Frontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontoura passt de bal met de wreef. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gartung met een sublieme pass. Delfino rent richting de bal. Delfino passt de bal met de wreef. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:4

43e minuut.
Sack passt de bal met de wreef. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević speelt de bal door. Dobor is nu in balbezit. Dobor schiet op doel. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hammerl is nu in balbezit. Hammerl geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Frontoura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobor kopt de bal weg. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Hammerl controleert de bal met de borst. Hilpert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 86%, FC Hansa Eschwege 14%.
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:5

46e minuut.
Cselleng komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Delfino passt de bal in één keer door. Frontoura is nu in balbezit. Frontoura geeft een hoge lob. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng schiet op doel. Hilpert bokst de bal weg.

47e minuut.
Delfino kopt de bal weg. Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Cselleng rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gartung is nu in balbezit. Delfino verovert de bal door een tackle van achteren. Delfino probeert naar een medespeler te passen. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. Hilpert bokst de bal weg.

52e minuut.
Hammerl geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przystupa met de inworp. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hammerl verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:6

54e minuut.
Hammerl trapt de bal weg. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Cselleng de bal. Cselleng passt de bal met de wreef. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:7

58e minuut.
Kübler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng verovert de bal door een tackle van achteren. Cselleng geeft een hoge lob. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:8

67e minuut.
Landgrebe geeft een hoge lob. Leguner is nu in balbezit. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević schiet op doel. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:9

68e minuut.
Delfino met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Hammerl probeert de bal aan de voet te houden. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:10

72e minuut.
Klungelig pakt Cselleng de bal. Cselleng probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hilpert trapt de bal weg van het doel. Frontoura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gartung probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Hilpert met een harde bal richting middenveld. Frontoura rent richting de bal. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Leguner bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa onderschept slim de pass. Przystupa passt de bal in één keer door. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cselleng probeert de bal aan de voet te houden. Cselleng passt de bal met de wreef. Frontoura met een sublieme pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Frontoura passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nadoveza de bal. Nadoveza geeft een lange en hoge pass. Cselleng rent richting de bal. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Caragiale heeft problemen om de bal te vangen. Frontoura rent richting de bal. Frontoura passt de bal met de wreef. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. Hilpert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:11

82e minuut.
Cselleng is nu in balbezit. Cselleng met een sublieme pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Hilpert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leguner controleert de bal met de borst. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:12

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caragiale met de inworp. Frontoura probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 83%, FC Hansa Eschwege 17%.
FC Laufer - FC Hansa Eschwege 0:12