Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verein für Frieden & Fortschrit TSV 1860 München
4-212-1_rev4_wd Tactiek NORGE-4-1-4-1
61% Balbezit 39%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 51.3
uitmuntend Schieten solide
uitmuntend Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Wonneberger rent richting de bal. Timiş onderschept slim de pass. Balbierer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Timiş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Timiş neemt de penalty, wat een uithaal! Luia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - TSV 1860 München 0:1

6e minuut.
Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke geeft de bal voor. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. Oberegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Oberegger niet meer kan verder spelen. Woźnica komt het veld opgelopen. Bonifaz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Woźnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verein für Frieden & Fortschrit - TSV 1860 München 1:1

13e minuut.
Kléber passt de bal met de wreef. Gärke speelt de bal door. Klungelig pakt Scuderin de bal. Timiş onderschept slim de pass. Timiş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Paar met een sublieme pass. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lodi. Lodi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke geeft een hoge lob. Silaghi rent richting de bal. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - TSV 1860 München 2:1

29e minuut.
Silaghi passt de bal met de wreef. Trung Hưng is nu in balbezit. Trung Hưng geeft een hoge lob. Timiş krijgt zijn hoofd ertegen. Luia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Wenzel komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Schilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schilder passt de bal met de wreef. Lodi speelt de bal door. Timiş rent richting de bal. Timiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 66%, TSV 1860 München 34%.
Verein für Frieden & Fortschrit - TSV 1860 München 2:1

58e minuut.
Subekti geeft een lange en hoge pass. Kleitsmann probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Woźnica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - TSV 1860 München 3:1

60e minuut.
Dayuan is nu in balbezit. Bonifaz onderschept slim de pass. Trung Hưng begaat een overtreding. Trung Hưng krijgt een gele kaart. Bonifaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Centkowski komt het veld opgelopen. Subekti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonifaz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Subekti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timiş rent richting de bal. Subekti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Subekti krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bonifaz kopt de bal weg. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - TSV 1860 München 4:1

72e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Woźnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - TSV 1860 München 5:1

73e minuut.
Timiş met een sublieme pass. Godart is nu in balbezit. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Woźnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bechstädt geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Quintero met een sublieme pass. Lodi rent richting de bal. Gärke onderschept slim de pass. Gärke geeft een hoge lob. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - TSV 1860 München 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 53%, TSV 1860 München 47%.
Verein für Frieden & Fortschrit - TSV 1860 München 6:1