Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Beul 1971 Verein für Frieden & Fortschrit
3 - 4 - 3 Tactiek 4-212-1_rev4_wd
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 66.3
excellent Schieten incredible
good Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Daar is Bechstädt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gärke de bal. Gärke geeft een lange en hoge pass. Bonifaz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gaschler rent richting de bal. Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti met een sublieme pass. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gärke rent richting de bal. Gärke passt de bal in één keer door. Colognesi speelt de bal door. Kafka geeft een hoge lob. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft de bal voor. Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski speelt de bal door. Bechstädt geeft een hoge lob. Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Kempf heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kléber passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Səfixanov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kléber. Kléber krijgt een gele kaart. Səfixanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colognesi met een snel genomen vrije trap. Özerginer heeft problemen om de bal te vangen. Özerginer schiet op doel. Luia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:0

17e minuut.
Naggi is nu in balbezit. Naggi passt de bal met de wreef. Daar is Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:1

23e minuut.
Balbierer passt de bal zonder na te denken. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt speelt de bal door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:2

27e minuut.
Bonifaz is nu in balbezit. Kempf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonifaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonifaz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nicolaescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:3

27e minuut.
Norden speelt de bal door. Naggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naggi geeft een hoge lob. Özerginer rent richting de bal. Özerginer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Naggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naggi passt de bal met de wreef. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Luia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gärke verovert de bal door een tackle van achteren. Gärke passt de bal zonder na te denken. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Gärke speelt de bal door. Bechstädt met een sublieme pass. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:4

40e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz kopt de bal weg. Gärke rent richting de bal. Gärke haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Naggi met een sublieme pass. Səfixanov is nu in balbezit. Balbierer maakt een afschuwelijke overtreding. Balbierer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 60%, Verein für Frieden & Fortschrit 40%.
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:4

51e minuut.
Bechstädt met een sublieme pass. Klungelig pakt Gärke de bal. Gärke speelt de bal door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:5

53e minuut.
Vásquez is nu in balbezit. Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt speelt de bal door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:6

59e minuut.
Səfixanov kopt de bal weg. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. van Aanholt komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gaschler is nu in balbezit. Subekti onderschept slim de pass. Subekti passt de bal met de wreef. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:7

65e minuut.
Daar is Gaschler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärke is nu in balbezit. Gärke geeft een lange en hoge pass. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt met een sublieme pass. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt speelt de bal door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Roxer komt het veld opgelopen. Natti komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Balbierer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbierer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balbierer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 70%, Verein für Frieden & Fortschrit 30%.
VfL Beul 1971 - Verein für Frieden & Fortschrit 1:7