Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Laufer VfL Beul 1971
451 Tactiek 3 - 4 - 3
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 47.5
adequate Schieten excellent
poor Passen adequate
weak Verdedigen solid


8e minuut.
Carleti onderschept slim de pass. Carleti geeft een hoge lob. van Aanholt kopt de bal weg. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden schiet op doel. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Hilpert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gartung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carleti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carleti speelt de bal door. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - VfL Beul 1971 0:1

13e minuut.
Herda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leguner rent richting de bal. Carleti verovert de bal door een tackle van achteren. Carleti geeft een hoge lob. van Aanholt springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Hammerl probeert de bal aan de voet te houden. Norden kopt de bal weg. Carleti bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Norden rent richting de bal. Kübler verovert de bal door een tackle van achteren. Carleti verovert de bal door een tackle van achteren. Carleti geeft de bal voor. van Aanholt springt en kopt de bal. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Carleti geeft een hoge lob. Daar is van Aanholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roxer rent richting de bal. Roxer haalt uit met een fantastische trap. Hammerl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - VfL Beul 1971 0:2

22e minuut.
Hammerl geeft de bal voor. Inworp. Herda met een snelle inworp. Carleti rent richting de bal. Carleti geeft een hoge lob. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Siffling geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herda met de inworp. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden geeft de bal voor. Paal!

26e minuut.
Carleti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carleti passt de bal in één keer door. Norden is nu in balbezit. Norden haalt uit met een fantastische trap. Siffling probeert de bal aan de voet te houden. Hilpert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - VfL Beul 1971 0:3

29e minuut.
Roxer rent richting de bal. Roxer passt de bal zonder na te denken. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - VfL Beul 1971 0:4

32e minuut.
Siffling onderschept slim de pass. Siffling geeft een lange en hoge pass. Gaschler geeft een hoge lob. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Carleti met een sublieme pass. Roxer rent richting de bal. Met opzet legt Hammerl zijn tegenspeler op de grond. Hammerl krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Roxer rent richting de bal. Carleti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carleti probeert naar een medespeler te passen. Norden is nu in balbezit. Norden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 81%, VfL Beul 1971 19%.
FC Laufer - VfL Beul 1971 0:4

54e minuut.
Roxer is nu in balbezit. Carleti is nu in balbezit. Carleti passt de bal in één keer door. Daar is van Aanholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Aanholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden speelt de bal door. van Aanholt rent richting de bal. van Aanholt haalt uit met een fantastische trap. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - VfL Beul 1971 0:5

60e minuut.
Inworp. Owen komt het veld opgelopen. Herda met een snelle inworp. Carleti geeft een lange en hoge pass. Daar is Siffling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roxer rent richting de bal. Paal!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hilpert trapt de bal weg van het doel. Vásquez kopt de bal weg. Norden rent richting de bal. Norden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hilpert trapt de bal weg van het doel. Carleti met een sublieme pass. Roxer is nu in balbezit. Roxer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Norden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carleti rent richting de bal. Carleti probeert naar een medespeler te passen. Norden is nu in balbezit. Norden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vásquez kopt de bal weg. Carleti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Siffling de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - VfL Beul 1971 0:6

71e minuut.
Klungelig pakt Siffling de bal. Norden is nu in balbezit. Norden passt de bal in één keer door. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Natti komt het veld opgelopen. Özerginer komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gartung passt de bal met de wreef. Landgrebe is nu in balbezit. Vásquez begaat een overtreding. Vásquez krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez passt de bal met de wreef. Carleti met een sublieme pass. Natti heeft problemen om de bal te vangen. Natti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Natti rent richting de bal. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siffling verovert de bal door een tackle van achteren. Natti is nu in balbezit. Natti schiet op doel. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Carleti is nu in balbezit. Kübler bereikt de bal nog maar net als eerste. Carleti verovert de bal door een tackle van achteren. Carleti geeft een hoge lob. Owen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Natti is nu in balbezit. Siffling rent richting de bal. Natti verovert de bal door een tackle van achteren. Natti draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 72%, VfL Beul 1971 28%.
FC Laufer - VfL Beul 1971 0:6