Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hansa Eschwege Utopia Hammers
STN Tactiek 4-4-2
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
46 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 35.5
outstanding Schieten average
formidable Passen adequate
very good Verdedigen average


2e minuut.
Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng passt de bal met de wreef. Xəqani geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 1:0

4e minuut.
Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski geeft de bal voor. Förster controleert de bal met de borst. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Konarzewski speelt de bal door. Przystupa is nu in balbezit. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Przystupa passt de bal in één keer door. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Dráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Förster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rosso met een harde bal richting middenveld. Xəqani geeft de bal voor. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal. Dráb bokst de bal weg.

22e minuut.
Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dobor is nu in balbezit. Vukosavljević met een sublieme pass. Daar is Cselleng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cselleng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 2:0

25e minuut.
Przystupa is nu in balbezit. Przystupa geeft een hoge lob. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 3:0

27e minuut.
Xəqani geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Dobor rent richting de bal. Dobor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cselleng speelt de bal door. Vukosavljević controleert de bal met de borst. Vukosavljević speelt de bal door. Dobor rent richting de bal. Dobor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Rosso de bal. Dobor is nu in balbezit. Városi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przystupa wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 4:0

33e minuut.
Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani onderschept slim de pass. Xəqani geeft de bal voor. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rosso de bal. Dobor rent richting de bal. Dobor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bronner geeft een lange en hoge pass. Válber kopt de bal weg. Przystupa heeft problemen om de bal te vangen. Przystupa geeft een hoge lob. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dráb met een harde bal richting middenveld. Xəqani kopt de bal weg. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng schiet op doel. Dráb bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dobor rent richting de bal. Inworp. Konarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przystupa geeft een hoge lob. Vukosavljević springt en kopt de bal. Dráb bokst de bal weg.

42e minuut.
Dobor geeft de bal voor. Válber rent richting de bal. Válber geeft een hoge lob. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel. Dráb bokst de bal weg.

45e minuut.
Városi geeft een hoge lob. Inworp. Xəqani met een snelle inworp. Przystupa geeft de bal voor. Vukosavljević rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 25%, Utopia Hammers 75%.
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 5:0

46e minuut.
Xəqani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Przystupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystupa geeft de bal voor. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 6:0

49e minuut.
Válber geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević kopt de bal weg. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng draait met de bal, schiet en ... Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 7:0

51e minuut.
Vukosavljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Förster probeert naar een medespeler te passen. Konarzewski speelt de bal door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Városi met een sublieme pass. Jezierski rent richting de bal. Xəqani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Xəqani krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani geeft een hoge lob. Vukosavljević kopt de bal weg. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cselleng rent richting de bal. Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 8:0

60e minuut.
Városi speelt de bal door. Klungelig pakt Bronner de bal. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng geeft de bal voor. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lassan probeert naar een medespeler te passen. Xəqani met een sublieme pass. Klungelig pakt Városi de bal. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani geeft een hoge lob. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Dráb bokst de bal weg.

72e minuut.
Nadoveza speelt de bal door. Cselleng is nu in balbezit. Vukosavljević is nu in balbezit. Cselleng rent richting de bal. Cselleng schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 9:0

74e minuut.
Konarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przystupa met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 10:0

75e minuut.
Konarzewski met een snelle inworp. Daar is Przystupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystupa met een sublieme pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dobor kopt de bal weg. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević passt de bal in één keer door. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dobranschi geeft de bal voor. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Klungelig pakt Przystupa de bal. Przystupa probeert naar een medespeler te passen. Dobor rent richting de bal. Dobor haalt uit met een fantastische trap. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Cselleng rent richting de bal. Cselleng passt de bal met de wreef. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 11:0

86e minuut.
Xəqani passt de bal zonder na te denken. Válber probeert naar een medespeler te passen. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski geeft een hoge lob. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 12:0

88e minuut.
Dobor met een sublieme pass. Daar is Konarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Dobor geeft een hoge lob. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 23%, Utopia Hammers 77%.
FC Hansa Eschwege - Utopia Hammers 12:0