Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utopia Hammers FC Hansa Eschwege
4-4-2 Tactiek Ausdef
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 58.9
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
average Verdedigen very good


3e minuut.
Przystupa onderschept slim de pass. Przystupa geeft de bal voor. Vukosavljević kopt de bal weg. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Pawluk heeft problemen om de bal te vangen. Przystupa rent richting de bal. Przystupa geeft de bal voor. Vukosavljević springt en kopt de bal. Klungelig pakt Városi de bal. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Cselleng is nu in balbezit. Cselleng met een sublieme pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel. Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - FC Hansa Eschwege 0:1

11e minuut.
Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi geeft een hoge lob. Przystupa kopt de bal weg. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng draait met de bal, schiet en ... Dráb bokst de bal weg.

12e minuut.
Városi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borja met de inworp. Przystupa geeft de bal voor. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Przystupa geeft de bal voor. Vukosavljević kopt de bal weg. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Borja probeert naar een medespeler te passen. Przystupa met een sublieme pass. Caragiale met een sublieme pass. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Żyła onderschept slim de pass. Żyła geeft een lange en hoge pass. Városi heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Skitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caragiale rent richting de bal. Caragiale geeft de bal voor. Cselleng rent richting de bal. Cselleng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Caragiale verovert de bal door een tackle van achteren. Caragiale geeft een hoge lob. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Przystupa is nu in balbezit. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Caragiale rent richting de bal. Caragiale geeft de bal voor. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Delfino verovert de bal door een tackle van achteren. Delfino met een sublieme pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Borja passt de bal in één keer door. Przystupa rent richting de bal. Przystupa geeft de bal voor. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - FC Hansa Eschwege 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 69%, FC Hansa Eschwege 31%.
Utopia Hammers - FC Hansa Eschwege 0:2

46e minuut.
Samica komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Przystupa rent richting de bal. Przystupa speelt de bal door. Caragiale speelt de bal door. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng geeft een hoge lob. Dráb bokst de bal weg. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Daar is Przystupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Caragiale heeft problemen om de bal te vangen. Caragiale geeft een hoge lob. Vukosavljević springt en kopt de bal. Dráb bokst de bal weg.

53e minuut.
Daar is Caragiale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caragiale probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Városi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević is nu in balbezit. Bronner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vukosavljević raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Przystupa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - FC Hansa Eschwege 0:3

58e minuut.
Förster speelt de bal door. Przystupa controleert de bal met de borst. Förster is nu in balbezit. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek geeft een hoge lob. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević schiet op doel. Városi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caragiale geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cselleng kopt de bal weg. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Delfino kopt de bal weg. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - FC Hansa Eschwege 0:4

71e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Caragiale speelt de bal door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Városi is nu in balbezit. Városi geeft een lange en hoge pass. Skitek met een sublieme pass. Caragiale geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Delfino onderschept slim de pass. Delfino passt de bal met de wreef. Przystupa probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cselleng rent richting de bal. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng onderschept slim de pass. Cselleng geeft de bal voor. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Caragiale passt de bal in één keer door. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa passt de bal in één keer door. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Dráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 65%, FC Hansa Eschwege 35%.
Utopia Hammers - FC Hansa Eschwege 0:4