Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1040ALIVE Stuttgarter Kickers
Normal Tactiek 4-3-3
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


5e minuut.
Eisvogel heeft problemen om de bal te vangen. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Stuttgarter Kickers 0:1

7e minuut.
Eisvogel geeft een lange en hoge pass. Leniov rent richting de bal. Leniov passt de bal met de wreef. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Stuttgarter Kickers 0:2

11e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero passt de bal in één keer door. Leniov rent richting de bal. Leniov geeft een hoge lob. Chamrada kopt de bal weg. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Veiga geeft een hoge lob. Chamrada is nu in balbezit. Chamrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fänger trapt de bal weg. Leniov is nu in balbezit. Leniov geeft de bal voor. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada draait met de bal, schiet en ... Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Stuttgarter Kickers 0:3

36e minuut.
Pade met een sublieme pass. Schößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schößler geeft de bal voor. Chamrada rent richting de bal. Chamrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Brettschneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniov probeert naar een medespeler te passen. Chamrada rent richting de bal. Chamrada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Stuttgarter Kickers 0:4

39e minuut.
bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi passt de bal zonder na te denken. Jell rent richting de bal. Chamrada onderschept slim de pass. Chamrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is bin Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... Willmer probeert naar een medespeler te passen. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel. Fänger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 84%, Stuttgarter Kickers 16%.
1040ALIVE - Stuttgarter Kickers 0:4

52e minuut.
Eisvogel is nu in balbezit. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero probeert naar een medespeler te passen. Veiga is nu in balbezit. Veiga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Leniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniov geeft een lange en hoge pass. Langendorf heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap. Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fänger met een sublieme pass. Del Piero kan de bal niet met de borst controleren. Del Piero passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Chamrada de bal onder controle te krijgen. Chamrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Del Piero passt de bal in één keer door. Daar is Schößler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rasibi begaat een overtreding. bin Al Rasibi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz rent richting de bal. Osipowicz geeft een lange en hoge pass. Chamrada is nu in balbezit. Klungelig pakt Chamrada de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pien bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrók onderschept slim de pass. Petrók passt de bal in één keer door. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Stuttgarter Kickers 0:5

69e minuut.
Petrók speelt de bal door. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jell is nu in balbezit. bin Al Rasibi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Veiga is nu in balbezit. Veiga geeft een lange en hoge pass. Chamrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chamrada draait met de bal, schiet en ... Fänger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Stuttgarter Kickers 0:6

87e minuut.
Chamrada probeert naar een medespeler te passen. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi passt de bal in één keer door. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Stuttgarter Kickers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 82%, Stuttgarter Kickers 18%.
1040ALIVE - Stuttgarter Kickers 0:7