Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalibolzer KFL 09
Koli Tactiek 352-P
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
59.3 gemiddelde waardering 59.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum passt de bal zonder na te denken. McPlatini geeft een hoge lob. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Díaz Peramos speelt de bal door. Jenas is nu in balbezit. Jenas met een sublieme pass. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Dupuis rent richting de bal. Dupuis geeft een lange en hoge pass. Karalkovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cramarenco met een harde bal richting middenveld. Díaz Peramos kopt de bal weg. Klungelig pakt Jenas de bal. Jenas speelt de bal door. Szczepański rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jenas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczepański krijgt zijn hoofd ertegen. Omgiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - KFL 09 0:1

29e minuut.
Kosť is nu in balbezit. Kosť met een sublieme pass. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc haalt uit met een fantastische trap. Omgiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - KFL 09 0:2

32e minuut.
Jertec geeft een hoge lob. Campos met een sublieme pass. Dupuis is nu in balbezit. De Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
McPlatini passt de bal zonder na te denken. Hrustić geeft de bal voor. Karalkovas kan de bal niet met de borst controleren. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel. Cramarenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - KFL 09 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 48%, KFL 09 52%.
Kalibolzer - KFL 09 1:2

54e minuut.
Karakashev rent richting de bal. Karakashev geeft een lange en hoge pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Cramarenco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalibolzer - KFL 09 2:2

56e minuut.
Gualdani kopt de bal weg. Klungelig pakt Fredsted de bal. Drăgănescu is nu in balbezit. Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted schiet op doel. Cramarenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Peramos rent richting de bal. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - KFL 09 3:2

78e minuut.
Kosť probeert naar een medespeler te passen. Jenas is nu in balbezit. Jenas probeert naar een medespeler te passen. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Karakashev geeft een lange en hoge pass. Shum kopt de bal weg. Daar is Tšensovskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dupuis verovert de bal door een tackle van achteren. Węc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dupuis. Dupuis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Fredsted kopt de bal weg. Gualdani rent richting de bal. Tšensovskis is nu in balbezit. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 46%, KFL 09 54%.
Kalibolzer - KFL 09 3:2