Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda SV Lipsia 93 Eutritzsch
neu Tactiek 4 2 3 1 asym
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Finster kopt de bal weg. Isbaner heeft problemen om de bal te vangen. Isbaner geeft de bal voor. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Finster kopt de bal weg. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malafosse. Malafosse krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Kold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osborn is nu in balbezit. Met opzet legt Finster zijn tegenspeler op de grond. Finster krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ştrulă trapt de bal weg. Erdmann kopt de bal weg. Mackrodt rent richting de bal. Malafosse rent richting de bal. Malafosse haalt uit met een fantastische trap. Vanghelie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rapp is nu in balbezit. Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek geeft een lange en hoge pass. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ştrulă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osborn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulatov rent richting de bal. Bulatov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 43%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
schwarz gelb pfaffroda - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:0

51e minuut.
Nelli rent richting de bal. Mackrodt onderschept slim de pass. Mackrodt passt de bal met de wreef. Malafosse rent richting de bal. Malafosse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Osborn kopt de bal weg. Bulatov rent richting de bal. Bulatov geeft een lange en hoge pass. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Isbaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbaner passt de bal zonder na te denken. Erdmann probeert naar een medespeler te passen. Imkeller is nu in balbezit. Imkeller schiet op doel. Vanghelie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ludwiczak onderschept slim de pass. Ludwiczak geeft een hoge lob. Finster bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 40%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
schwarz gelb pfaffroda - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:0