Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFL 09 SV Lipsia 93 Eutritzsch
523Neu Tactiek 5 3 2 Doppel6
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 51
formidable Schieten good
formidable Passen solid
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Kold geeft een hoge lob. Gąsiorek kopt de bal weg. Tšensovskis heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osborn rent richting de bal. Osborn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ludwiczak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Węc probeert naar een medespeler te passen. Kralj rent richting de bal. Kralj draait met de bal, schiet en ... Werner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

19e minuut.
Jenas heeft problemen om de bal te vangen. Jenas passt de bal in één keer door. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel. Wojtkowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wojtkowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Więckowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jenas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kralj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:0

43e minuut.
Jenas is nu in balbezit. Jenas passt de bal zonder na te denken. Nelli onderschept slim de pass. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Vanghelie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 26%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 74%.
KFL 09 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:0

50e minuut.
Jertec speelt de bal door. Węc is nu in balbezit. Węc passt de bal in één keer door. Kralj rent richting de bal. Kralj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Więckowski onderschept slim de pass. Więckowski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jenas neemt de hoekschop. Kralj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is De Sutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft een hoge lob. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 2:0

65e minuut.
Kralj controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boguski komt het veld opgelopen. Czachowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Maxwell speelt de bal door. Jertec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski is nu in balbezit. Jertec verovert de bal door een tackle van achteren. Jertec geeft een hoge lob. Vanghelie bokst de bal weg. Kralj is nu in balbezit. Paal! Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Díaz Peramos is nu in balbezit. Bulatov verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatov passt de bal zonder na te denken. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 2:1

77e minuut.
Jenas is nu in balbezit. Jenas probeert naar een medespeler te passen. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 3:1

82e minuut.
Kosť bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell passt de bal in één keer door. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel. Vanghelie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Boguski kopt de bal weg. Jertec rent richting de bal. Jertec geeft een hoge lob. Kralj maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 4:1

86e minuut.
Maxwell speelt de bal door. Jenas rent richting de bal. Jenas geeft een lange en hoge pass. Węc heeft problemen om de bal te vangen. Węc geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Werner de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 20%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 80%.
KFL 09 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 5:1