Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda Kalibolzer
neu Tactiek Koli
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
39.8 gemiddelde waardering 59.6
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Karakashev met een sublieme pass. Shum met een sublieme pass. Willi heeft problemen om de bal te vangen. Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum schiet op doel. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Shum rent richting de bal. Shum passt de bal met de wreef. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Langellotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Kalibolzer 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Shum de bal. Shum speelt de bal door. Hrustić met een sublieme pass. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Langellotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Kalibolzer 0:2

16e minuut.
Feierabend zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McPlatini rent richting de bal. Willi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Willi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hrustić met een sublieme pass. Gualdani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feidt. Feidt krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klos controleert de bal met de borst. Shum speelt de bal door. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Gualdani de bal. Gualdani passt de bal in één keer door. Daar is Shum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hrustić is nu in balbezit. Hrustić geeft de bal voor. Gualdani kopt de bal weg. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel. Langellotti bokst de bal weg.

37e minuut.
Dürr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feidt is nu in balbezit. Gualdani onderschept slim de pass. Gualdani schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Feidt is nu in balbezit. Campos speelt de bal door. Hrustić probeert naar een medespeler te passen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. Langellotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Kalibolzer 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 64%, Kalibolzer 36%.
schwarz gelb pfaffroda - Kalibolzer 0:3

49e minuut.
Tiefel is nu in balbezit. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Feidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Fredsted maakt een snoekduik en kopt de bal. Feidt heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McPlatini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gualdani springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada geeft een lange en hoge pass. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Kalibolzer 0:4

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haller met de inworp. Dupuis rent richting de bal. Patzer onderschept slim de pass. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dupuis geeft een lange en hoge pass. Gualdani rent richting de bal. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Kalibolzer 0:5

78e minuut.
Fredsted is nu in balbezit. Rosenwirth probeert naar een medespeler te passen. Dürr rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langellotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fredsted is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shum neemt de hoekschop. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen. Langellotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Kalibolzer 0:6

86e minuut.
Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić passt de bal in één keer door. Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum geeft de bal voor. Fredsted maakt een snoekduik en kopt de bal. Langellotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shum zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 51%, Kalibolzer 49%.
schwarz gelb pfaffroda - Kalibolzer 0:6