Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalibolzer schwarz gelb pfaffroda
Volki Tactiek neu
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Imkeller geeft de bal voor. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse verovert de bal door een tackle van achteren. Malafosse schiet op doel. Omgiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Erdmann rent richting de bal. Giansoldati speelt de bal door. Erdmann geeft een lange en hoge pass. Tondo is nu in balbezit. Patzer onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McPlatini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shum geeft een lange en hoge pass. Wybraniec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - schwarz gelb pfaffroda 1:0

29e minuut.
Inworp. Imkeller met een snelle inworp. Erdmann speelt de bal door. Patzer rent richting de bal. Patzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Hrustić passt de bal met de wreef. Fredsted is nu in balbezit. Wybraniec rent richting de bal. Wybraniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - schwarz gelb pfaffroda 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 62%, schwarz gelb pfaffroda 38%.
Kalibolzer - schwarz gelb pfaffroda 2:0

53e minuut.
Pannek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tondo de bal. Tondo geeft een hoge lob. Fredsted rent richting de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Erdmann is nu in balbezit. Wybraniec verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pannek zijn tegenspeler op de grond. Pannek krijgt een gele kaart. Wybraniec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Giansoldati neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Finster onderschept slim de pass. Finster probeert naar een medespeler te passen. Isbaner speelt de bal door. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Erdmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Willi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hrustić rent richting de bal. Hrustić passt de bal in één keer door. Wybraniec is nu in balbezit. Wybraniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - schwarz gelb pfaffroda 3:0

85e minuut.
Daar is Malafosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakashev rent richting de bal. Malafosse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malafosse krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 55%, schwarz gelb pfaffroda 45%.
Kalibolzer - schwarz gelb pfaffroda 3:0