Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer 04 leverkusen Torpedo Torfnase
Normal Tactiek chancenlos
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 38.2
waardeloos Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Howing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallien probeert naar een medespeler te passen. Weißflog bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare onderschept slim de pass. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Paar heeft problemen om de bal te vangen. Gallien is nu in balbezit. Gallien probeert naar een medespeler te passen. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Lismare kan de bal niet met de borst controleren. Paar is nu in balbezit. Lismare onderschept slim de pass. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring schiet op doel. Kallenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Coring passt de bal in één keer door. Gallien rent richting de bal. Gallien passt de bal zonder na te denken. Daar is Lismare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lismare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Böger met de inworp. Lismare rent richting de bal. Lismare schiet op doel. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Torpedo Torfnase 0:1

25e minuut.
Burkhardt geeft een hoge lob. Coring controleert de bal met de borst. Howing met een sublieme pass. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Böger rent richting de bal. Gallien bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallien met een sublieme pass. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Gallien speelt de bal door. Klungelig pakt Lismare de bal. Lismare met een sublieme pass. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Howing is nu in balbezit. Howing geeft een lange en hoge pass. Daar is Lismare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Torpedo Torfnase 0:2

33e minuut.
Böger verovert de bal door een tackle van achteren. Böger geeft een lange en hoge pass. Howing probeert naar een medespeler te passen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pinnow kopt de bal weg. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger geeft een hoge lob. Lismare is nu in balbezit. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gallien verovert de bal door een tackle van achteren. Gallien passt de bal zonder na te denken. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 78%, Torpedo Torfnase 22%.
bayer 04 leverkusen - Torpedo Torfnase 0:2

47e minuut.
Höttges is nu in balbezit. Gallien onderschept slim de pass. Gallien speelt de bal door. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gallien is nu in balbezit. Gallien geeft een hoge lob. Daar is Lismare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lismare schiet op doel. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Torpedo Torfnase 0:3

51e minuut.
Gallien verovert de bal door een tackle van achteren. Gallien met een sublieme pass. Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare onderschept slim de pass. Lismare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Höttges is nu in balbezit. Böger onderschept slim de pass. Böger speelt de bal door. Lismare heeft problemen om de bal te vangen. Lismare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Torpedo Torfnase 0:4

62e minuut.
Lismare heeft problemen om de bal te vangen. Coring rent richting de bal. Lismare rent richting de bal. Lismare schiet op doel. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Torpedo Torfnase 0:5

69e minuut.
Paasch geeft een hoge lob. Lismare is nu in balbezit. Burkhardt is nu in balbezit. Lismare onderschept slim de pass. Lismare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Paar de bal. Coring is nu in balbezit. Coring passt de bal in één keer door. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ... Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kallenberg niet meer kan verder spelen. Baerthel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 80%, Torpedo Torfnase 20%.
bayer 04 leverkusen - Torpedo Torfnase 0:5