Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase bayer 04 leverkusen
an Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 15
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Höttges rent richting de bal. Akkus onderschept slim de pass. Akkus speelt de bal door. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Klungelig pakt Teer de bal. Akkus is nu in balbezit. Akkus passt de bal met de wreef. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Paar de bal. Lismare is nu in balbezit. Lismare draait met de bal, schiet en ... Kallenberg bokst de bal weg.

9e minuut.
Böger probeert naar een medespeler te passen. Coring rent richting de bal. Daar is Coring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - bayer 04 leverkusen 1:0

13e minuut.
Paasch rent richting de bal. Akkus is nu in balbezit. Akkus passt de bal zonder na te denken. Lismare heeft problemen om de bal te vangen. Lismare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Weißflog trapt de bal weg van het doel. Akkus controleert de bal met de borst. Akkus passt de bal zonder na te denken. Lismare is nu in balbezit. Lismare draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Höttges geeft een hoge lob. Achatz met een sublieme pass. Howing kopt de bal weg. Lismare is nu in balbezit. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pinker probeert naar een medespeler te passen. Coring is nu in balbezit. Coring passt de bal met de wreef. Lismare is nu in balbezit. Lismare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Langen kopt de bal weg. Galle probeert de bal met de borst te controleren. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Paar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkus geeft een hoge lob. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 24%, bayer 04 leverkusen 76%.
Torpedo Torfnase - bayer 04 leverkusen 1:0

60e minuut.
Kallenberg trapt de bal weg van het doel. Inworp. Howing met de inworp. Lismare rent richting de bal. Lismare schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kallenberg bokst de bal weg.

62e minuut.
Balkhausen probeert de bal aan de voet te houden. Coring is nu in balbezit. Coring passt de bal in één keer door. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ... Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - bayer 04 leverkusen 2:0

74e minuut.
Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare draait met de bal, schiet en ... Daar is Galle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Weißflog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Böger zal de hoekschop nemen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - bayer 04 leverkusen 3:0

83e minuut.
Daar is Paar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teer is nu in balbezit. Teer speelt de bal door. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ... Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kallenberg probeert naar een medespeler te passen. Langen kopt de bal weg. Akkus met een sublieme pass. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - bayer 04 leverkusen 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 13%, bayer 04 leverkusen 87%.
Torpedo Torfnase - bayer 04 leverkusen 4:0