Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Chemie Relax Konstanz
Normal Tactiek 442_Relax
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Urbano probeert naar een medespeler te passen. Anzalone is nu in balbezit. Kadenbach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anzalone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gekov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Del Haye bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:1

7e minuut.
Urbano rent richting de bal. Urbano passt de bal in één keer door. Silbermücke is nu in balbezit. Brzoskowski onderschept slim de pass. Brzoskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:2

9e minuut.
Gekov passt de bal met de wreef. Del Haye probeert naar een medespeler te passen. Otrocki kopt de bal weg. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Haye trapt de bal weg. Otrocki kopt de bal weg. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:3

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzalone met de inworp. Gekov rent richting de bal. Gekov schiet op doel. Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Gekov onderschept slim de pass. Gekov speelt de bal door. Daar is Anzalone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Panaite geeft een hoge lob. Daar is Jakoby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otrocki rent richting de bal. Gekov rent richting de bal. Gekov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kadenbach trapt de bal weg van het doel. Otrocki kopt de bal weg. Gekov heeft problemen om de bal te vangen. Gekov draait met de bal, schiet en ... Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:4

21e minuut.
Otrocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szala de bal. Szala geeft de bal voor. Gekov rent richting de bal. Gekov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Otrocki met de inworp. Anzalone is nu in balbezit. Haber schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Haber naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Urbano met een sublieme pass. Daar is Gekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silbermücke rent richting de bal. Gekov onderschept slim de pass. Gekov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Del Haye trapt de bal weg van het doel. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski passt de bal in één keer door. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kadenbach geeft een hoge lob. Inworp. Anzalone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gekov de bal. Gekov schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Brzoskowski met een snelle inworp. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite met een sublieme pass. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoskowski rent richting de bal. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Otrocki probeert naar een medespeler te passen. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esch de bal. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Otrocki met een sublieme pass. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone met een sublieme pass. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel. Del Haye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:5

39e minuut.
Brzoskowski onderschept slim de pass. Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ... Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:6

41e minuut.
Panaite speelt de bal door. Otrocki rent richting de bal. Otrocki passt de bal in één keer door. Anzalone rent richting de bal. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Esch is nu in balbezit. Brzoskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoskowski speelt de bal door. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel. Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brzoskowski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Brzoskowski de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 82%, Relax Konstanz 18%.
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:6

48e minuut.
Dassow probeert naar een medespeler te passen. Panaite probeert de bal met de borst te controleren. Panaite speelt de bal door. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:7

52e minuut.
Otrocki rent richting de bal. Otrocki passt de bal in één keer door. Gekov rent richting de bal. Gekov schiet op doel. Kadenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:8

53e minuut.
Bremert probeert naar een medespeler te passen. Brzoskowski rent richting de bal. Brzoskowski passt de bal in één keer door. Daar is Gekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Haye met een harde bal richting middenveld. Otrocki kopt de bal weg. Gekov heeft problemen om de bal te vangen. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:9

63e minuut.
Silbermücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov verovert de bal door een tackle van achteren. Gekov passt de bal met de wreef. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:10

65e minuut.
Del Haye met een harde bal richting middenveld. Wuth probeert de bal met de borst te controleren. Urbano met een sublieme pass. Daar is Gekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov draait met de bal, schiet en ... Del Haye bokst de bal weg.

69e minuut.
Bremert geeft een lange en hoge pass. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano met een sublieme pass. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Panaite met de inworp. Urbano probeert de bal met de borst te controleren. Urbano speelt de bal door. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Otrocki kopt de bal weg. Gekov kan de bal niet met de borst controleren. Gekov probeert naar een medespeler te passen. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Del Haye probeert naar een medespeler te passen. Wuth kopt de bal weg. Klungelig pakt Landsiedel de bal. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kadenbach geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzalone met de inworp. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Urbano kopt de bal weg. Gekov is nu in balbezit. Gekov passt de bal in één keer door. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Anzalone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadenbach is nu in balbezit. Gekov onderschept slim de pass. Gekov schiet op doel. Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 76%, Relax Konstanz 24%.
HFC Chemie - Relax Konstanz 0:10