Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalibolzer SV Lipsia 93 Eutritzsch
Koli Tactiek 4 2 3 1 asym
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


1e minuut.
McPlatini is nu in balbezit. McPlatini geeft de bal voor. Nelli is nu in balbezit. Gualdani onderschept slim de pass. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Gąsiorek kopt de bal weg. Tondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Omgiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

27e minuut.
Czachowski passt de bal in één keer door. Daar is Gąsiorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrustić begaat een overtreding. Hrustić krijgt een gele kaart.

33e minuut.
McPlatini neemt de hoekschop. Kold kopt de bal weg. Hrustić rent richting de bal. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Fredsted springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalibolzer - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:1

39e minuut.
Hrustić rent richting de bal. Hrustić passt de bal met de wreef. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Vanghelie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Czachowski speelt de bal door. Bulatov is nu in balbezit. Campos begaat een overtreding. Campos krijgt een gele kaart. Bulatov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gąsiorek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bulatov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 39%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalibolzer - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:1

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gualdani stond buitenspel. Więckowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:2

49e minuut.
McPlatini geeft een lange en hoge pass. Gualdani rent richting de bal. Nelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gualdani raakt geblesseerd tijdens het duel. McPlatini komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Shum probeert naar een medespeler te passen. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Więckowski krijgt een gele kaart. Fredsted is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrustić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vanghelie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalibolzer - SV Lipsia 93 Eutritzsch 2:2

58e minuut.
Kold heeft problemen om de bal te vangen. Werner is nu in balbezit. Kold met een sublieme pass. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Omgiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - SV Lipsia 93 Eutritzsch 2:3

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leński komt het veld opgelopen. Malicki komt het veld opgelopen. Boguski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Leński passt de bal zonder na te denken. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani draait met de bal, schiet en ... Vanghelie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalibolzer - SV Lipsia 93 Eutritzsch 3:3

76e minuut.
Malicki met een sublieme pass. Boguski speelt de bal door. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel. Omgiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - SV Lipsia 93 Eutritzsch 3:4

82e minuut.
Shum rent richting de bal. Shum geeft een lange en hoge pass. Ludwiczak heeft problemen om de bal te vangen. McPlatini rent richting de bal. McPlatini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tondo passt de bal zonder na te denken. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek geeft een lange en hoge pass. Bulatov springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 42%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 58%.
Kalibolzer - SV Lipsia 93 Eutritzsch 3:4