Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Lipsia 93 Eutritzsch Kalibolzer
4 2 3 1 asym Tactiek Volki
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 63.5
good Schieten formidable
very good Passen very good
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Vanghelie trapt de bal weg van het doel. Shum kopt de bal weg. McPlatini bereikt de bal nog maar net als eerste. McPlatini geeft de bal voor. Fredsted springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Shum rent richting de bal. Shum passt de bal in één keer door. Fredsted rent richting de bal. McPlatini is nu in balbezit. McPlatini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati geeft een lange en hoge pass. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Kalibolzer 0:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrustić met een snelle inworp. Shum is nu in balbezit. Shum geeft een lange en hoge pass. Wybraniec krijgt zijn hoofd ertegen. Vanghelie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Kalibolzer 0:2

27e minuut.
Ludwiczak speelt de bal door. Malicki rent richting de bal. Malicki passt de bal in één keer door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wybraniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Fredsted de bal. Wojtkowiak begaat een overtreding. Wojtkowiak krijgt een gele kaart. Fredsted is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. McPlatini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Osborn passt de bal in één keer door. Shum probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hrustić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrustić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 59%, Kalibolzer 41%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Kalibolzer 0:2

47e minuut.
Shum passt de bal in één keer door. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft een hoge lob. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen. Vanghelie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Kalibolzer 0:3

54e minuut.
Hrustić is nu in balbezit. Hrustić met een sublieme pass. Shum geeft een hoge lob. Fredsted springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Kalibolzer 0:4

69e minuut.
Nelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McPlatini met een snelle inworp. Shum geeft een lange en hoge pass. Wybraniec springt en kopt de bal. Vanghelie bokst de bal weg.

78e minuut.
Werner geeft een hoge lob. Bulatov rent richting de bal. Giansoldati begaat een overtreding. Bulatov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 62%, Kalibolzer 38%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Kalibolzer 0:4