Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFL 09 schwarz gelb pfaffroda
352-P Tactiek neu
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Urrea speelt de bal door. Rapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla schiet op doel. Ştrulă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Díaz Peramos passt de bal zonder na te denken. Jenas is nu in balbezit. Jenas met een sublieme pass. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla schiet op doel. Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Urrea geeft een hoge lob. Węc probeert naar een medespeler te passen. Michla rent richting de bal. Michla draait met de bal, schiet en ... Ştrulă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - schwarz gelb pfaffroda 1:0

45e minuut.
Tšensovskis speelt de bal door. Jertec geeft een hoge lob. Jenas rent richting de bal. Jenas geeft de bal voor. De Sutter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - schwarz gelb pfaffroda 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 45%, schwarz gelb pfaffroda 55%.
KFL 09 - schwarz gelb pfaffroda 2:0

52e minuut.
Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft een hoge lob. Imkeller kopt de bal weg. Díaz Peramos is nu in balbezit. Díaz Peramos geeft een lange en hoge pass. Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Karalkovas is nu in balbezit. Karalkovas geeft een hoge lob. Michla rent richting de bal. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Ştrulă bokst de bal weg.

58e minuut.
Imkeller onderschept slim de pass. Jertec verovert de bal door een tackle van achteren. Jertec probeert naar een medespeler te passen. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ştrulă niet meer kan verder spelen. Langellotti komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klos geeft de bal voor. Mackrodt rent richting de bal. Tšensovskis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tšensovskis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Isbaner kopt de bal weg. Drăgănescu geeft een hoge lob. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla schiet op doel. Langellotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - schwarz gelb pfaffroda 3:0

81e minuut.
Jenas rent richting de bal. Oberstein onderschept slim de pass. Díaz Peramos geeft de bal voor. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Isbaner geeft de bal voor. Klungelig pakt Mackrodt de bal. Malafosse rent richting de bal. Malafosse haalt uit met een fantastische trap. Cramarenco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - schwarz gelb pfaffroda 3:1

88e minuut.
Isbaner passt de bal in één keer door. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malafosse raakt geblesseerd tijdens het duel. Malafosse legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cramarenco bokst de bal weg. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - schwarz gelb pfaffroda 3:2

90e minuut.
Jenas is nu in balbezit. Jenas passt de bal met de wreef. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla schiet op doel. Langellotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 49%, schwarz gelb pfaffroda 51%.
KFL 09 - schwarz gelb pfaffroda 3:2