Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda KFL 09
neu Tactiek 523Neu
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
52.5 gemiddelde waardering 59
good Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Jenas is nu in balbezit. Klos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jenas met een snel genomen vrije trap. Oberstein is nu in balbezit. Kralj onderschept slim de pass. Kralj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Finster rent richting de bal. Finster passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oberstein de bal. Kralj is nu in balbezit. Kralj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Urrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malafosse rent richting de bal. Urrea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urrea krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Jertec passt de bal met de wreef. Iroldi is nu in balbezit. Iroldi probeert naar een medespeler te passen. Kralj rent richting de bal. Kralj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kralj rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jenas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - KFL 09 0:1

38e minuut.
Kosť met een sublieme pass. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen. Erdmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosť verovert de bal door een tackle van achteren. Kosť geeft een lange en hoge pass. Ştrulă bokst de bal weg. Kralj rent richting de bal. Kralj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - KFL 09 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 59%, KFL 09 41%.
schwarz gelb pfaffroda - KFL 09 0:2

47e minuut.
Isbaner met een sublieme pass. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barczak krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbaner verovert de bal door een tackle van achteren. Isbaner geeft een lange en hoge pass. Mackrodt springt en kopt de bal. Villasmil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - KFL 09 1:2

54e minuut.
Tšensovskis is nu in balbezit. Tšensovskis geeft een hoge lob. Rapp heeft problemen om de bal te vangen. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj haalt uit met een fantastische trap. Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Urrea onderschept slim de pass. Urrea geeft de bal voor. Jenas rent richting de bal. Klos onderschept slim de pass. Klos geeft de bal voor. Villasmil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Díaz Peramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Peramos geeft een lange en hoge pass. Kralj rent richting de bal. Kralj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Iroldi met een sublieme pass. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter passt de bal zonder na te denken. Jenas is nu in balbezit. Jenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De Sutter kopt de bal weg. Jenas rent richting de bal. Klos begaat een overtreding. Klos krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Jenas rent richting de bal. Jenas geeft de bal voor. Daar is Rapp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pannek met een sublieme pass. De Sutter rent richting de bal. Pannek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pannek krijgt een gele kaart. De Sutter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jenas wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - KFL 09 1:3

90e minuut.
Erdmann heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter is nu in balbezit. Mackrodt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mackrodt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 49%, KFL 09 51%.
schwarz gelb pfaffroda - KFL 09 1:3