Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relax Konstanz bayer 04 leverkusen
442_Relax Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 16.8
excellent Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Paasch rent richting de bal. Anzalone verovert de bal door een tackle van achteren. Anzalone geeft de bal voor. Brzoskowski rent richting de bal. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 1:0

7e minuut.
Gekov haalt uit met een fantastische trap. Weißflog geeft een hoge lob. Urbano kopt de bal weg. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Otrocki passt de bal zonder na te denken. Gekov is nu in balbezit. Gekov passt de bal zonder na te denken. Brzoskowski rent richting de bal. Brzoskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 2:0

18e minuut.
Anzalone met een snelle inworp. Höttges is nu in balbezit. Gekov verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski haalt uit met een fantastische trap. Baerthel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 3:0

23e minuut.
Paasch met een sublieme pass. Gekov is nu in balbezit. Gekov passt de bal zonder na te denken. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Urbano rent richting de bal. Otrocki met een sublieme pass. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 4:0

35e minuut.
Panaite passt de bal met de wreef. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski passt de bal met de wreef. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 5:0

36e minuut.
Pinnow passt de bal in één keer door. Galle is nu in balbezit. Galle speelt de bal door. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 6:0

38e minuut.
Panaite speelt de bal door. Otrocki is nu in balbezit. Otrocki met een sublieme pass. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 7:0

41e minuut.
Burkhardt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panaite met een snelle inworp. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Weißflog geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panaite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 30%, bayer 04 leverkusen 70%.
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 8:0

46e minuut.
Miłosz passt de bal met de wreef. Otrocki is nu in balbezit. Otrocki met een sublieme pass. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Otrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Gekov is nu in balbezit. Gekov passt de bal in één keer door. Brzoskowski rent richting de bal. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Baerthel met een harde bal richting middenveld. Otrocki kopt de bal weg. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ... Weißflog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baerthel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anzalone neemt de hoekschop. Brzoskowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 9:0

65e minuut.
Balkhausen met een sublieme pass. Langen rent richting de bal. Langen passt de bal met de wreef. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski haalt uit met een fantastische trap. Baerthel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urbano heeft problemen om de bal te vangen. Pinnow bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urbano. Pinnow roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pinnow kan niet meer verder spelen. Woyke komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Brzoskowski kopt de bal weg. Gekov rent richting de bal. Gekov passt de bal in één keer door. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski haalt uit met een fantastische trap. Baerthel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weißflog kopt de bal weg. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov verovert de bal door een tackle van achteren. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pinker probeert de bal aan de voet te houden. Anzalone rent richting de bal. Paasch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paasch krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Urbano rent richting de bal. Urbano passt de bal zonder na te denken. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ... Weißflog probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anzalone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gekov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Weißflog geeft een hoge lob. Inworp. Anzalone met een snelle inworp. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Langen de bal. Panaite rent richting de bal. Panaite passt de bal in één keer door. Daar is Brzoskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzoskowski schiet op doel. Baerthel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Urbano probeert naar een medespeler te passen. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki passt de bal in één keer door. Gekov rent richting de bal. Gekov geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Anzalone rent richting de bal. Anzalone met een sublieme pass. Gekov rent richting de bal. Gekov draait met de bal, schiet en ... Baerthel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Paasch kopt de bal weg. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano speelt de bal door. Gekov rent richting de bal. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 18%, bayer 04 leverkusen 82%.
Relax Konstanz - bayer 04 leverkusen 10:0