Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer 04 leverkusen Relax Konstanz
Normal Tactiek 442_Relax
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 38
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Anzalone speelt de bal door. Durleci probeert de bal met de borst te controleren. Paar rent richting de bal. Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:1

3e minuut.
Langen rent richting de bal. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco passt de bal zonder na te denken. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:2

10e minuut.
Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco speelt de bal door. Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite passt de bal in één keer door. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:3

16e minuut.
Evans passt de bal met de wreef. Marreco rent richting de bal. Paar maakt een afschuwelijke overtreding. Paar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Evans neemt de hoekschop. Panaite kopt de bal weg. Marreco rent richting de bal. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg bokst de bal weg. Daar is Galle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Urbano passt de bal met de wreef. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone met een sublieme pass. Durleci is nu in balbezit. Durleci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Panaite passt de bal in één keer door. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Weißflog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kallenberg met een harde bal richting middenveld. Marreco kan de bal niet met de borst controleren. Burkhardt is nu in balbezit. Marreco onderschept slim de pass. Marreco schiet op doel. Kallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Anzalone controleert de bal met de borst. Anzalone passt de bal met de wreef. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:4

45e minuut.
Panaite passt de bal zonder na te denken. Urbano rent richting de bal. Urbano probeert naar een medespeler te passen. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 72%, Relax Konstanz 28%.
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:4

48e minuut.
Anzalone kopt de bal weg. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Paar rent richting de bal. Durleci onderschept slim de pass. Durleci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pinker rent richting de bal. Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Panaite met een sublieme pass. Klungelig pakt Durleci de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:5

52e minuut.
Daar is Paar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durleci is nu in balbezit. Durleci passt de bal in één keer door. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Marreco kopt de bal weg. Durleci rent richting de bal. Paar is nu in balbezit. Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci draait met de bal, schiet en ... Kallenberg bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Galle is nu in balbezit. Galle passt de bal met de wreef. Burkhardt is nu in balbezit. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Panaite speelt de bal door. Daar is Anzalone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weißflog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anzalone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marreco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:6

64e minuut.
Höttges probeert naar een medespeler te passen. Evans is nu in balbezit. Evans passt de bal zonder na te denken. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Paasch geeft een lange en hoge pass. Daar is Urbano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbano passt de bal zonder na te denken. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ... Kallenberg bokst de bal weg.

74e minuut.
Paasch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzalone met een snelle inworp. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Evans rent richting de bal. Evans geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galle de bal. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:7

84e minuut.
Kallenberg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinnow de bal. Panaite met een sublieme pass. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:8

87e minuut.
Höttges geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 82%, Relax Konstanz 18%.
bayer 04 leverkusen - Relax Konstanz 0:8