Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase HFC Chemie
chancenlos Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Valke speelt de bal door. Howing speelt de bal door. Klungelig pakt Lismare de bal. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Teer rent richting de bal. Teer geeft een hoge lob. Coring kopt de bal weg. Lismare is nu in balbezit. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 1:0

19e minuut.
Howing probeert naar een medespeler te passen. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger passt de bal in één keer door. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lismare rent richting de bal. Landsiedel rent richting de bal. Lismare verovert de bal door een tackle van achteren. Lismare draait met de bal, schiet en ... Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 2:0

21e minuut.
Wuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuth speelt de bal door. Späing heeft problemen om de bal te vangen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 3:0

23e minuut.
Böger is nu in balbezit. Böger met een sublieme pass. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 4:0

25e minuut.
Silbermücke rent richting de bal. Gallien onderschept slim de pass. Gallien speelt de bal door. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Silbermücke heeft problemen om de bal te vangen. Gallien bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallien met een sublieme pass. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Del Haye trapt de bal weg van het doel. Böger kopt de bal weg. Daar is Esch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 5:0

33e minuut.
Wuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke onderschept slim de pass. Valke passt de bal zonder na te denken. Lismare is nu in balbezit. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Späing probeert naar een medespeler te passen. Teer rent richting de bal. Bremert onderschept slim de pass. Bremert geeft een lange en hoge pass. Bäuerle kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 30%, HFC Chemie 70%.
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 5:0

48e minuut.
Coring met een sublieme pass. Howing rent richting de bal. Howing probeert naar een medespeler te passen. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Teer passt de bal in één keer door. Späing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silbermücke rent richting de bal. Gallien verovert de bal door een tackle van achteren. Gallien geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Teer geeft de bal voor. Lismare rent richting de bal. Met opzet legt Landsiedel zijn tegenspeler op de grond. Landsiedel krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare passt de bal met de wreef. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... Kadenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gallien kan de bal niet met de borst controleren. Gallien speelt de bal door. Daar is Lismare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kadenbach geeft de bal voor. Jakoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakoby passt de bal zonder na te denken. Lismare rent richting de bal. Lismare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 6:0

72e minuut.
Coring is nu in balbezit. Coring met een sublieme pass. Bremert probeert naar een medespeler te passen. Lismare is nu in balbezit. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 7:0

73e minuut.
Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lismare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallien zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lismare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Späing is nu in balbezit. Lismare onderschept slim de pass. Lismare haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 8:0

76e minuut.
Gallien is nu in balbezit. Howing is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heß. Howing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Howing komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Howing is nu in balbezit. Jakoby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Howing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallien zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Feil heeft problemen om de bal te vangen. Achatz probeert naar een medespeler te passen. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare onderschept slim de pass. Lismare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring onderschept slim de pass. Coring speelt de bal door. Daar is Lismare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 27%, HFC Chemie 73%.
Torpedo Torfnase - HFC Chemie 8:0