Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relax Konstanz Kalibolzer
442_Relax Tactiek Koli
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Shum passt de bal met de wreef. Hrustić rent richting de bal. Hrustić geeft een hoge lob. Daar is Gualdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Panaite rent richting de bal. Shum verovert de bal door een tackle van achteren. Shum met een sublieme pass. Daar is Gualdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panaite met een snelle inworp. Hrustić met een sublieme pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Shum kopt de bal weg. Hrustić heeft problemen om de bal te vangen. Hrustić probeert naar een medespeler te passen. McPlatini is nu in balbezit. McPlatini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Durleci de bal. Gualdani rent richting de bal. Gualdani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Parzonka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shum met een snelle inworp. Hrustić geeft de bal voor. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen. Dassow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Fredsted rent richting de bal. Fredsted passt de bal zonder na te denken. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Kalibolzer 0:1

18e minuut.
Hrustić is nu in balbezit. Hrustić passt de bal met de wreef. McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dupuis met een sublieme pass. Brzoskowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrustić speelt de bal door. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani schiet op doel. Dassow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hrustić speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Dassow werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gauvio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Kalibolzer 0:2

29e minuut.
Parzonka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hrustić de bal. Hrustić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Durleci kan de bal niet met de borst controleren. Durleci passt de bal zonder na te denken. Parzonka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum met een sublieme pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
McPlatini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić met een sublieme pass. McPlatini is nu in balbezit. McPlatini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hrustić speelt de bal door. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted passt de bal met de wreef. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 68%, Kalibolzer 32%.
Relax Konstanz - Kalibolzer 0:2

46e minuut.
Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos geeft een hoge lob. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. Dassow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Kalibolzer 0:3

47e minuut.
Daar is Dupuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoskowski haalt uit met een fantastische trap. Omgiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
McPlatini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bergara Larrañaga komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Otrocki onderschept slim de pass. Otrocki passt de bal in één keer door. Karakashev rent richting de bal. Miłosz onderschept slim de pass. Miłosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Urbano is nu in balbezit. Hrustić verovert de bal door een tackle van achteren. Hrustić speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Hrustić de bal onder controle te krijgen. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani draait met de bal, schiet en ... Dassow bokst de bal weg. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Biesiada onderschept slim de pass. Biesiada passt de bal in één keer door. Hrustić met een sublieme pass. Gualdani rent richting de bal. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bergara Larrañaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Durleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani rent richting de bal. Gualdani draait met de bal, schiet en ... Dassow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Dassow met een sublieme pass. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić speelt de bal door. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergara Larrañaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Gualdani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hrustić geeft een lange en hoge pass. Fredsted kopt de bal weg. Gualdani rent richting de bal. Gualdani draait met de bal, schiet en ... Dassow maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Kalibolzer 0:4

81e minuut.
Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergara Larrañaga onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anzalone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miłosz maakt een snoekduik en kopt de bal. Omgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gualdani kopt de bal weg. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos geeft de bal voor. Fredsted kan de bal niet met de borst controleren. Fredsted draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bergara Larrañaga kopt de bal weg. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić passt de bal zonder na te denken. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted schiet op doel. Dassow bokst de bal weg.

88e minuut.
Hrustić kopt de bal weg. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzonka begaat een overtreding. Parzonka krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Biesiada geeft een hoge lob. Gualdani kopt de bal weg. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Dassow probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Kalibolzer 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 69%, Kalibolzer 31%.
Relax Konstanz - Kalibolzer 0:5