Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer 04 leverkusen SV Lipsia 93 Eutritzsch
Normal Tactiek 3 5 2 offensiv
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 41.7
poor Schieten very good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Klungelig pakt Osborn de bal. Osborn speelt de bal door. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Boguski heeft problemen om de bal te vangen. Boguski passt de bal in één keer door. Bulatov is nu in balbezit. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ... Baerthel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

4e minuut.
Daar is Malicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malicki krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Dorf trapt de bal weg. Boguski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malicki speelt de bal door. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguski is nu in balbezit. Höttges begaat een overtreding. Höttges krijgt een gele kaart. Boguski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gąsiorek met een snel genomen vrije trap. Offel springt en kopt de bal. Baerthel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

9e minuut.
Offel is nu in balbezit. Paasch is nu in balbezit. Offel onderschept slim de pass. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Baerthel speelt de bal door. Gąsiorek kopt de bal weg. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Boguski speelt de bal door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov geeft de bal voor. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3

17e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov passt de bal zonder na te denken. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:4

19e minuut.
Offel schiet op doel. Weißflog probeert de bal aan de voet te houden. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:5

22e minuut.
Kold passt de bal in één keer door. Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatov schiet op doel. Baerthel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:6

24e minuut.
Baerthel met een harde bal richting middenveld. Gąsiorek kopt de bal weg. Paar is nu in balbezit. Offel onderschept slim de pass. Offel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bulatov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Offel de bal. Bulatov is nu in balbezit. Klungelig pakt Offel de bal. Offel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:7

28e minuut.
Balkhausen rent richting de bal. Balkhausen probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osborn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boguski geeft de bal voor. Baerthel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:8

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baerthel trapt de bal weg. Osborn kopt de bal weg. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:9

39e minuut.
Höttges passt de bal in één keer door. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek passt de bal met de wreef. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn passt de bal in één keer door. Offel is nu in balbezit. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel. Baerthel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Werner met een sublieme pass. Boguski heeft problemen om de bal te vangen. Boguski speelt de bal door. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Baerthel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Galle heeft problemen om de bal te vangen. Weißflog is nu in balbezit. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 78%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 22%.
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:10

46e minuut.
Więckowski is nu in balbezit. Więckowski geeft een hoge lob. Offel kopt de bal weg. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Galle rent richting de bal. Offel onderschept slim de pass. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel. Baerthel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:11

51e minuut.
Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov geeft de bal voor. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... Baerthel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:12

53e minuut.
Nelli probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorek heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorek passt de bal zonder na te denken. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek speelt de bal door. Boguski probeert naar een medespeler te passen. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bulatov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Offel de bal. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap. Baerthel bokst de bal weg. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:13

63e minuut.
Woyke met een sublieme pass. Balkhausen rent richting de bal. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leński komt het veld opgelopen. Freischmidt komt het veld opgelopen. Czachowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Czachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov passt de bal zonder na te denken. Daar is Offel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Czachowski passt de bal zonder na te denken. Weißflog heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Gąsiorek met een sublieme pass. Daar is Bulatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czachowski speelt de bal door. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:14

73e minuut.
Czachowski rent richting de bal. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek passt de bal zonder na te denken. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Freischmidt kopt de bal weg. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt rent richting de bal. Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Osborn speelt de bal door. Daar is Freischmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czachowski probeert naar een medespeler te passen. Offel heeft problemen om de bal te vangen. Offel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:15

77e minuut.
Weißflog geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osborn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:16

82e minuut.
Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leński passt de bal in één keer door. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov draait met de bal, schiet en ... Baerthel bokst de bal weg.

85e minuut.
Weißflog geeft een lange en hoge pass. Więckowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gąsiorek de bal. Gąsiorek geeft een lange en hoge pass. Bulatov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baerthel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Weißflog de bal. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski probeert naar een medespeler te passen. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 90%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 10%.
bayer 04 leverkusen - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:17