Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Lipsia 93 Eutritzsch bayer 04 leverkusen
3 5 2 offensiv Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 14.2
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Osborn met een sublieme pass. Daar is Weißflog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Burkhardt de bal. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 1:0

5e minuut.
Balkhausen is nu in balbezit. Balkhausen met een sublieme pass. Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 2:0

7e minuut.
Gąsiorek geeft een hoge lob. Boguski is nu in balbezit. Paar speelt de bal door. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 3:0

10e minuut.
Boguski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguski passt de bal zonder na te denken. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski rent richting de bal. Czachowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kold probeert naar een medespeler te passen. Czachowski speelt de bal door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel. Galle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bulatov rent richting de bal. Höttges begaat een overtreding. Bulatov raakt geblesseerd tijdens het duel. Osborn met een snel genomen vrije trap. Offel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Höttges speelt de bal door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov geeft een hoge lob. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 4:0

21e minuut.
Czachowski is nu in balbezit. Czachowski passt de bal zonder na te denken. Boguski speelt de bal door. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Offel kopt de bal weg. Bulatov is nu in balbezit. Galle rent richting de bal. Offel onderschept slim de pass. Offel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Kallenberg trapt de bal weg. Daar is Paasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Balkhausen de bal onder controle te krijgen. Kold bereikt de bal nog maar net als eerste. Kold met een sublieme pass. Offel rent richting de bal. Offel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 5:0

28e minuut.
Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paar is nu in balbezit. Offel onderschept slim de pass. Offel haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Paar rent richting de bal. Boguski rent richting de bal. Boguski probeert naar een medespeler te passen. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel. Kallenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Offel rent richting de bal. Offel haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weißflog rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 6:0

34e minuut.
Weißflog rent richting de bal. Weißflog geeft een hoge lob. Langen kopt de bal weg. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Osborn met een sublieme pass. Offel rent richting de bal. Offel haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 7:0

38e minuut.
Boguski rent richting de bal. Paar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boguski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osborn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bulatov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Boguski probeert naar een medespeler te passen. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski speelt de bal door. Offel rent richting de bal. Boguski probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Malicki geeft een lange en hoge pass. Kallenberg probeert naar een medespeler te passen. Boguski kopt de bal weg. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 15%, bayer 04 leverkusen 85%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 8:0

46e minuut.
Osborn probeert de bal met de borst te controleren. Malicki rent richting de bal. Malicki passt de bal met de wreef. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Osborn haalt uit met een fantastische trap. Galle heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Ludwiczak rent richting de bal. Ludwiczak passt de bal met de wreef. Boguski is nu in balbezit. Boguski geeft de bal voor. Bulatov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osborn is nu in balbezit. Osborn draait met de bal, schiet en ... Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 9:0

54e minuut.
Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Osborn rent richting de bal. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov draait met de bal, schiet en ... Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 10:0

55e minuut.
Czachowski met een snelle inworp. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bulatov de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Malicki passt de bal in één keer door. Boguski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguski speelt de bal door. Klungelig pakt Offel de bal. Offel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Osborn passt de bal met de wreef. Boguski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguski passt de bal in één keer door. Offel rent richting de bal. Offel haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 11:0

60e minuut.
Czachowski met een sublieme pass. Ludwiczak rent richting de bal. Kold probeert naar een medespeler te passen. Bulatov heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 12:0

64e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Osborn passt de bal zonder na te denken. Daar is Bulatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 13:0

65e minuut.
Werner is nu in balbezit. Werner geeft de bal voor. Offel rent richting de bal. Offel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Weißflog de bal onder controle te krijgen. Kallenberg bokst de bal weg. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 14:0

66e minuut.
Leński komt het veld opgelopen. Bùi Duy komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Boguski is nu in balbezit. Boguski geeft de bal voor. Klungelig pakt Bulatov de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 15:0

69e minuut.
Weißflog geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boguski met de inworp. Daar is Offel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bulatov passt de bal zonder na te denken. Osborn probeert naar een medespeler te passen. Offel is nu in balbezit. Klungelig pakt Bulatov de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguski verovert de bal door een tackle van achteren. Boguski speelt de bal door. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn passt de bal in één keer door. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 16:0

86e minuut.
Boguski speelt de bal door. Offel is nu in balbezit. Weißflog bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel onderschept slim de pass. Offel draait met de bal, schiet en ... Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 17:0

89e minuut.
Kold verovert de bal door een tackle van achteren. Kold geeft een hoge lob. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Weißflog trapt de bal weg. Bùi Duy kopt de bal weg. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 21%, bayer 04 leverkusen 79%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - bayer 04 leverkusen 18:0