Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Chemie schwarz gelb pfaffroda
Normal Tactiek neu
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Malafosse kan de bal niet met de borst controleren. Kadenbach is nu in balbezit. Kadenbach geeft de bal voor. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Imkeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Imkeller geeft een lange en hoge pass. Malafosse kan de bal niet met de borst controleren. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erdmann met een snelle inworp. Isbaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbaner geeft de bal voor. Imkeller krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Esch geeft de bal voor. Finster bereikt de bal nog maar net als eerste. Finster speelt de bal door. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Del Haye trapt de bal weg van het doel. Imkeller kopt de bal weg. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:2

18e minuut.
Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Heß geeft de bal voor. Inworp. Isbaner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malafosse geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pannek geeft een lange en hoge pass. Isbaner is nu in balbezit. Isbaner speelt de bal door. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:3

27e minuut.
Isbaner probeert naar een medespeler te passen. Erdmann is nu in balbezit. Erdmann speelt de bal door. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Späing rent richting de bal. Erdmann onderschept slim de pass. Erdmann met een sublieme pass. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Späing probeert naar een medespeler te passen. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mackrodt de bal. Mackrodt draait met de bal, schiet en ... Paal! Kadenbach is nu in balbezit. Mackrodt verovert de bal door een tackle van achteren. Mackrodt geeft de bal voor. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haber probeert de bal met de borst te controleren. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse schiet op doel. Del Haye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Oberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakoby onderschept slim de pass. Jakoby met een sublieme pass. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Haye met een harde bal richting middenveld. Isbaner kopt de bal weg. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Haber rent richting de bal. Malafosse verovert de bal door een tackle van achteren. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Landsiedel verovert de bal door een tackle van achteren. Landsiedel geeft de bal voor. Wuth kopt de bal weg. Imkeller heeft problemen om de bal te vangen. Imkeller speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 86%, schwarz gelb pfaffroda 14%.
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:3

47e minuut.
Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Esch de bal. Imkeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Imkeller haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:4

47e minuut.
Malafosse rent richting de bal. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Malafosse de bal onder controle te krijgen. Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:5

53e minuut.
Doeltrap. Del Haye trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imkeller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erdmann geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:6

54e minuut.
Isbaner is nu in balbezit. Isbaner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Landsiedel de bal. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Erdmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdmann passt de bal zonder na te denken. Malafosse met een sublieme pass. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:7

65e minuut.
Klungelig pakt Feil de bal. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt passt de bal in één keer door. Malafosse rent richting de bal. Malafosse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Finster verovert de bal door een tackle van achteren. Isbaner rent richting de bal. Isbaner speelt de bal door. Daar is Malafosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malafosse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Esch probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imkeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Imkeller geeft de bal voor. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:8

72e minuut.
Landsiedel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Erdmann met een snelle inworp. Klungelig pakt Imkeller de bal. Imkeller geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Erdmann is nu in balbezit. Erdmann met een sublieme pass. Isbaner probeert naar een medespeler te passen. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:9

81e minuut.
Heß passt de bal in één keer door. Erdmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing is nu in balbezit. Erdmann verovert de bal door een tackle van achteren. Erdmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Finster bereikt de bal nog maar net als eerste. Finster geeft een lange en hoge pass. Kadenbach heeft problemen om de bal te vangen. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt schiet op doel. Del Haye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malafosse rent richting de bal. Malafosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:10

87e minuut.
Kadenbach onderschept slim de pass. Kadenbach probeert naar een medespeler te passen. Landsiedel is nu in balbezit. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mackrodt rent richting de bal. Malafosse rent richting de bal. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse rent richting de bal. Malafosse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 89%, schwarz gelb pfaffroda 11%.
HFC Chemie - schwarz gelb pfaffroda 0:10