Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalibolzer Torpedo Torfnase
Koli Tactiek chancenlos
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 42.5
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Campos geeft een hoge lob. Schönewolf rent richting de bal. Fredsted maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fredsted moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fredsted schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Gallien bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić onderschept slim de pass. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Gualdani heeft problemen om de bal te vangen. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. Achatz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met een snelle inworp. Hrustić probeert naar een medespeler te passen. Shum geeft een hoge lob. Gualdani maakt een snoekduik en kopt de bal. Achatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hrustić is nu in balbezit. Hrustić passt de bal in één keer door. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel. Achatz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hrustić probeert naar een medespeler te passen. Shum is nu in balbezit. Shum geeft een lange en hoge pass. Gualdani krijgt zijn hoofd ertegen. Achatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - Torpedo Torfnase 1:0

36e minuut.
Biesiada onderschept slim de pass. Campos rent richting de bal. Campos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gualdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 32%, Torpedo Torfnase 68%.
Kalibolzer - Torpedo Torfnase 1:0

49e minuut.
Shum verovert de bal door een tackle van achteren. Shum probeert naar een medespeler te passen. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Gualdani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daubert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shum met een snelle inworp. Hrustić geeft de bal voor. Teer is nu in balbezit. Paal!

62e minuut.
Bäuerle verovert de bal door een tackle van achteren. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal in één keer door. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bäuerle rent richting de bal. Bäuerle geeft een hoge lob. Inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrustić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal met de wreef. Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum geeft een lange en hoge pass. Gualdani springt en kopt de bal. Achatz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Karakashev passt de bal met de wreef. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev speelt de bal door. Gualdani rent richting de bal. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. Achatz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 24%, Torpedo Torfnase 76%.
Kalibolzer - Torpedo Torfnase 1:0