Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFL 09 Relax Konstanz
523Neu Tactiek 442_Relax
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
63 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten very good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Urbano de bal. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenas geeft een hoge lob. Michla krijgt zijn hoofd ertegen. Dassow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kosť probeert naar een medespeler te passen. Maxwell rent richting de bal. Maxwell passt de bal in één keer door. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Relax Konstanz 1:0

5e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Díaz Peramos verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Peramos speelt de bal door. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Karalkovas verovert de bal door een tackle van achteren. Karalkovas probeert naar een medespeler te passen. Urrea speelt de bal door. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Maxwell onderschept slim de pass. Maxwell geeft een hoge lob. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Jenas rent richting de bal. Jenas speelt de bal door. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell passt de bal zonder na te denken. Szczepański heeft problemen om de bal te vangen. Szczepański schiet op doel. Gauvio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dassow bokst de bal weg. Michla rent richting de bal. Michla draait met de bal, schiet en ... Dassow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Peramos met een snelle inworp. Drăgănescu probeert de bal met de borst te controleren. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Durleci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosť met een snelle inworp. Jertec probeert naar een medespeler te passen. Maxwell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kosť rent richting de bal. Kosť passt de bal in één keer door. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel. Dassow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Relax Konstanz 2:0

40e minuut.
Dassow geeft een lange en hoge pass. Maxwell kopt de bal weg. Jenas is nu in balbezit. Jenas geeft een hoge lob. Szczepański springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kosť speelt de bal door. Jenas rent richting de bal. Jenas geeft een hoge lob. Michla krijgt zijn hoofd ertegen. Dassow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Relax Konstanz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 29%, Relax Konstanz 71%.
KFL 09 - Relax Konstanz 3:0

50e minuut.
Gauvio geeft de bal voor. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jertec onderschept slim de pass. Jertec geeft een lange en hoge pass. Michla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Relax Konstanz 4:0

54e minuut.
Jertec passt de bal met de wreef. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell passt de bal zonder na te denken. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Otrocki rent richting de bal. Kosť onderschept slim de pass. Kosť speelt de bal door. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Kosť rent richting de bal. Kosť probeert naar een medespeler te passen. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Otrocki rent richting de bal. Kosť onderschept slim de pass. Kosť passt de bal met de wreef. Daar is Michla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Relax Konstanz 5:0

65e minuut.
Szczepański passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Parzonka de bal onder controle te krijgen. Jenas geeft een lange en hoge pass. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Relax Konstanz 6:0

71e minuut.
Kosť is nu in balbezit. Michla is nu in balbezit. Michla geeft een hoge lob. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Díaz Peramos kopt de bal weg. Jenas rent richting de bal. Jenas met een sublieme pass. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap. Dassow bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Relax Konstanz 7:0

73e minuut.
Durleci rent richting de bal. Michla onderschept slim de pass. Szczepański rent richting de bal. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Relax Konstanz 8:0

75e minuut.
Jertec met een sublieme pass. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla speelt de bal door. Szczepański rent richting de bal. Szczepański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Otrocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jertec de bal. Jertec geeft een hoge lob. Michla is nu in balbezit. Michla draait met de bal, schiet en ... Dassow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Relax Konstanz 9:0

81e minuut.
Miłosz heeft problemen om de bal te vangen. Michla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miłosz. Miłosz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Jenas met de inworp. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell speelt de bal door. Jenas geeft een lange en hoge pass. Szczepański krijgt zijn hoofd ertegen. Dassow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 23%, Relax Konstanz 77%.
KFL 09 - Relax Konstanz 9:0